Loading content ...

Marc de Hond

Marc de Hond

Inspiratiespreker, kracht, angst, acceptatie en verlies

Marc de Hond staat bekend als een doorzetter die nieuwe uitdagingen met beide handen aanpakt. Hij spreekt enorm bevlogen over thema’s als geluk, verandering en omgaan met tegenslag. Met zijn improvisatievermogen weet hij van elke bijeenkomst een succes te maken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Theatermaker, spreker & presentator Marc de Hond  is regelmatig op het podium te vinden, in zijn theatershow’s en als spreker of dagvoorzitter. Zijn theatervoorstellingen ‘Scherven brengen geluk’ en ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ zijn een groot succes!

Marc spreekt over thema’s als geluk, kracht, doorzettingsvermogen en omgaan met verandering. Zelf weet Marc als geen ander om te gaan met tegenslag. Hij werd plotseling invalide en kwam in een rolstoel terecht. Met zijn persoonlijk verhaal inspireert hij anderen. Hij heeft leren accepteren en invulling heeft kunnen geven aan zijn leven in de rolstoel. Hij was jarenlang speler van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam en geeft rolstoelbasketbalclinics voor bedrijven. Marc is er van overtuigd dat iedereen de kracht in zichzelf kan vinden om er weer een succes van te maken!

In 2008 schreef Marc het boek ‘KRACHT – het nieuwe leven van een optimist’. In zijn boek geeft Marc de Hond een unieke kijk achter de schermen van de zorgsector en beschrijft hij wat de gevolgen zijn van een plotselinge, ernstige handicap op je relatie met familie en vrienden, en op je liefdesleven.

Staat uw organisatie, klanten of personeel een grote verandering te wachten? Marc kan ze helpen met het leren accepteren van deze veranderingen. Een origineel en inspirerend idee voor uw volgende bedrijfsuitje? al uw klanten en/of personeel in een basketbal rolstoel & Marc leert u in één middag basketballen.

    Het persoonlijk verhaal van Marc de Hond

    • Marc de Hond is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier een van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat zijn aandelen binnen een paar maanden niets meer waard zijn en nog ingrijpender; een tumor in zijn ruggenmerg wordt ontdekt. Na een operatie in 2002 ging het mis. Door een medische misser hield Marc hier een dwarslaesie aan over.  Sindsdien is zijn leven op alle fronten veranderd. Een aangrijpende gebeurtenis voor een succesvolle jongen. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap? Een grenzeloos optimisme heeft er voor gezorgd dat Marc de Hond zijn leven weer op heeft kunnen bouwen.

     

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Marc de Hond geeft lezingen over de volgende onderwerpen: