Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Marc de Hond

Marc de Hond

Inspiratiespreker, kracht, angst, acceptatie en verlies

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Marc de Hond

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Marc

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Theatermaker, spreker & presentator Marc de Hond  is regelmatig op het podium te vinden, in zijn theatershow’s en als spreker of dagvoorzitter. Zijn theatervoorstellingen ‘Scherven brengen geluk’ en ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ zijn een groot succes!

Marc spreekt over thema’s als geluk, kracht, doorzettingsvermogen en omgaan met verandering. Zelf weet Marc als geen ander om te gaan met tegenslag. Hij werd plotseling invalide en kwam in een rolstoel terecht. Met zijn persoonlijk verhaal inspireert hij anderen. Hij heeft leren accepteren en invulling heeft kunnen geven aan zijn leven in de rolstoel. Hij was jarenlang speler van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam en geeft rolstoelbasketbalclinics voor bedrijven. Marc is er van overtuigd dat iedereen de kracht in zichzelf kan vinden om er weer een succes van te maken!

In 2008 schreef Marc het boek ‘KRACHT – het nieuwe leven van een optimist’. In zijn boek geeft Marc de Hond een unieke kijk achter de schermen van de zorgsector en beschrijft hij wat de gevolgen zijn van een plotselinge, ernstige handicap op je relatie met familie en vrienden, en op je liefdesleven.

Staat uw organisatie, klanten of personeel een grote verandering te wachten? Marc kan ze helpen met het leren accepteren van deze veranderingen. Een origineel en inspirerend idee voor uw volgende bedrijfsuitje? al uw klanten en/of personeel in een basketbal rolstoel & Marc leert u in één middag basketballen.

Bekijk de lezingen van Marc de Hond

    Het persoonlijk verhaal van Marc de Hond

    • Marc de Hond is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier een van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat zijn aandelen binnen een paar maanden niets meer waard zijn en nog ingrijpender; een tumor in zijn ruggenmerg wordt ontdekt. Na een operatie in 2002 ging het mis. Door een medische misser hield Marc hier een dwarslaesie aan over.  Sindsdien is zijn leven op alle fronten veranderd. Een aangrijpende gebeurtenis voor een succesvolle jongen. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap? Een grenzeloos optimisme heeft er voor gezorgd dat Marc de Hond zijn leven weer op heeft kunnen bouwen.

     

Referenties

Marc de Hond is een zeer geanimeerde spreker die mensen geboeid weet te houden.

Karin Van Peursen - Academisch Medisch Centrum

Vrijblijvend informatie over Marc de Hond

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Marc de Hond geeft lezingen over de volgende onderwerpen