Loading content ...

Marcel Bullinga

Marcel Bullinga

De toekomst is aan robots (en, jij nog een baan?)

Marcel Bullinga is Keynote spreker over de toekomst. In zijn keynote ‘Ben jij futureproof? Overbodig in 10 jaar of superprofessional’ raast  hij door 10 vragen over de toekomst. Met een flinke dosis duurzaamheid, enige humor en veel robots. Hoe ziet de wereld eruit in 2030? Hoe wonen, werken, leren en organiseren we ons? Plus, ook niet onbelangrijk, heb jij nog een baan?

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Marcel Bullinga is trendwatcher en futurist. De keynotes van Marcel gaan over uiteenlopende onderwerpen binnen de thema’s toekomst, tends en innovatie . Hij staat stil bij vragen als: gaan we over 10 jaar nog wel naar kantoor? Welke veranderingen gaan er zich in de overheid afspreken? Welke rol krijgt technologie in het onderwijs? Gaan de robots ons overnemen? Marcel is dol op robots! Toch vraagt hij zich soms af hoe de toekomst met robots er voor ons uit gaat zien. Worden ze slimmer dan ons? Worden ze onze vrienden? In een lezing over de toekomst deelt Marcel zijn inzichten.

In de afgelopen 20 jaar heeft Marcel honderden presentaties gegeven voor gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Marcel Bullinga geeft workshops en masterclasses, ook is hij inzetbaar als dagvoorzitter. Daarnaast is hij beschikbaar voor een podiuminterview of als panelgast.

Hoe ziet 2025 er uit? Spreker Marcel Bullinga schreef het boek ‘Welcome to the future cloud – 2025 in 100 Predictions’. We leven in een 100% virtuele wereld, de hele wereld komt onze huiskamer en kantoren binnen. Het het motto ‘Do It Yourself, Do It Local’ maakt dat globalisering zal afnemen en wij zelf de baas worden van ons leven. Onze huizen, onze auto’s zullen door ons zelf worden geproduceerd. De zon gaat hier een grote rol in spelen. Ons energiesysteem en geldsysteem zal compleet veranderen. Zoals je appels van een boom zou plukken, pluk je alles uit ‘the cloud’. De drempel om dingen te maken en diensten aan te bieden gaat omlaag.

Marcel maakt graag een lezing voor u op maat zodat deze geheel aansluit bij het thema van de dag. Spreker Marcel Bullinga benadert 10 algemene vragen over de toekomst in zijn presentatie, deze kunnen worden aangepast aan het thema van de bijeenkomst.

Lees hier het interview met Marcel Bullinga

 

  Ben jij ‘Futureproof’? Lezingen van spreker Marcel Bullinga

  • Toekomst op het werk
  • Toekomst van het onderwijs
  • Toekomst overheid
  • Energie in de toekomst
  • Toekomst mobiliteit
  • Toekomst bibliotheek
  • Duurzaamheid in de toekomst
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers