Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Discover your story and inspire the world"

Margot Koppen

Margot Cuppen

Speechexpert, speechanalist & presentatiecoach

Tarieven en beschikbaarheid
Margot Cuppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Margot

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Ontdek je verhaal met Margot Cuppen

Haar motto is helder: “Discover your story and inspire the world” En dat is nog steeds haar streven bij elke speech die ze schrijft. Díe laag opzoeken waardoor iedereen gefascineerd en vol verwondering meegenomen wordt in het verhaal van henzelf. Uiteraard met de nodige humor, want zonder humor kan ze niet vertellen. “Er zijn wel eens mensen die me vooraf waarschuwen dat zij niet zo’n spectaculair verhaal te vertellen hebben. En dan begint het bij mij helemaal te kriebelen”. Ze rust niet voordat er een waanzinnig en inspirerend verhaal op papier staat wat ze vol energie kan gaan vertellen.

Margot Cuppen volgde haar opleiding onderwijskunde aan de RU in Nijmegen. Die onderwijskundige achtergrond in combinatie met haar talent en gevoel voor presentatie combineert ze nu tot inspirerende trainingen en tot het ontwikkelen van nieuwe (presentatie)methoden. Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd als speechexpert, speechanalist en presentatiecoach. Margot ontwikkelde haar eigen methode SeNSeS welke een praktische kapstok biedt aan ieder die zichzelf op een indrukwekkende en overtuigende manier wil presenteren. Deze methode gaat uit van het optimaal inzetten van je zintuigen en in combinatie met een handig stappenplan en wordt deze ingezet bij haar trainingen en lezingen.

Redenen om spreker Margot Cuppen te boeken

 • De belangrijkste missie van spreker Margot Cuppen is om iedereen zijn/haar verhaal te laten ontdekken om daarmee anderen te inspireren. Via haar bedrijf Parlante inspireert zij als storyteller en presentatiecoach.
 • Met haar eigen ontwikkelde methode SeNSeS coacht zij iedereen die zichzelf (of een idee of boodschap) positief wil presenteren. Het presenteren zit haar in het bloed, op menig evenement verbindt zij verhalen als dagvoorzitter en geeft de sprekers een podium.
 • Met haar uitgebreide kennis op het gebied van storytelling is Margot een populaire en veel gevraagde spreker.

Spreker Margot Cuppen is te boeken als dagvoorzitter of presentatrice voor uw evenement of als spreker met lezingen over methode SeNSeS in relatie tot presentatietechnieken.

Bekijk de lezingen van Margot Cuppen

  Lezingen en workshops van spreker Margot Cuppen

  • Presenteren
  • Communicatie
  • Speech
  • SeNSeS
  • Ondernemen
Vrijblijvend informatie over Margot Cuppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Margot Cuppen geeft lezingen over de volgende onderwerpen