Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

"Discover your story and inspire the world"

Margot Koppen

Margot Cuppen

Speechexpert, speechanalist & presentatiecoach

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Margot Cuppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Margot

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Haar motto is helder: “Discover your story and inspire the world” En dat is nog steeds haar streven bij elke speech die ze schrijft. Díe laag opzoeken waardoor iedereen gefascineerd en vol verwondering meegenomen wordt in het verhaal van henzelf. Uiteraard met de nodige humor, want zonder humor kan ze niet vertellen. “Er zijn wel eens mensen die me vooraf waarschuwen dat zij niet zo’n spectaculair verhaal te vertellen hebben. En dan begint het bij mij helemaal te kriebelen”. Ze rust niet voordat er een waanzinnig en inspirerend verhaal op papier staat wat ze vol energie kan gaan vertellen.

Margot Cuppen volgde haar opleiding onderwijskunde aan de RU in Nijmegen. Die onderwijskundige achtergrond in combinatie met haar talent en gevoel voor presentatie combineert ze nu tot inspirerende trainingen en tot het ontwikkelen van nieuwe (presentatie)methoden. Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd als speechexpert, speechanalist en presentatiecoach. Margot ontwikkelde haar eigen methode SeNSeS welke een praktische kapstok biedt aan ieder die zichzelf op een indrukwekkende en overtuigende manier wil presenteren. Deze methode gaat uit van het optimaal inzetten van je zintuigen en in combinatie met een handig stappenplan en wordt deze ingezet bij haar trainingen en lezingen.

Spreker Margot Cuppen is te boeken als dagvoorzitter of presentatrice voor uw evenement of als spreker met lezingen over methode SeNSeS in relatie tot presentatietechnieken.

Bekijk de lezingen van Margot Cuppen

  Lezingen en workshops van spreker Margot Cuppen

  • Presenteren

  • Communicatie

  • Speech

  • SeNSeS

  • Ondernemen

Vrijblijvend informatie over Margot Cuppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Margot Cuppen geeft lezingen over de volgende onderwerpen