Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Discover your story and inspire the world"

Margot Koppen

Margot Cuppen

Speechexpert, speechanalist & presentatiecoach

Tarieven en beschikbaarheid
Margot Cuppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Margot

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Ontdek je verhaal met Margot Cuppen

Haar motto is helder: “Discover your story and inspire the world” En dat is nog steeds haar streven bij elke speech die ze schrijft. Díe laag opzoeken waardoor iedereen gefascineerd en vol verwondering meegenomen wordt in het verhaal van henzelf. Uiteraard met de nodige humor, want zonder humor kan ze niet vertellen. “Er zijn wel eens mensen die me vooraf waarschuwen dat zij niet zo’n spectaculair verhaal te vertellen hebben. En dan begint het bij mij helemaal te kriebelen”. Ze rust niet voordat er een waanzinnig en inspirerend verhaal op papier staat wat ze vol energie kan gaan vertellen.

Margot Cuppen volgde haar opleiding onderwijskunde aan de RU in Nijmegen. Die onderwijskundige achtergrond in combinatie met haar talent en gevoel voor presentatie combineert ze nu tot inspirerende trainingen en tot het ontwikkelen van nieuwe (presentatie)methoden. Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd als speechexpert, speechanalist en presentatiecoach. Margot ontwikkelde haar eigen methode SeNSeS welke een praktische kapstok biedt aan ieder die zichzelf op een indrukwekkende en overtuigende manier wil presenteren. Deze methode gaat uit van het optimaal inzetten van je zintuigen en in combinatie met een handig stappenplan en wordt deze ingezet bij haar trainingen en lezingen.

Redenen om spreker Margot Cuppen te boeken

  • De belangrijkste missie van spreker Margot Cuppen is om iedereen zijn/haar verhaal te laten ontdekken om daarmee anderen te inspireren. Via haar bedrijf Parlante inspireert zij als storyteller en presentatiecoach.
  • Met haar eigen ontwikkelde methode SeNSeS coacht zij iedereen die zichzelf (of een idee of boodschap) positief wil presenteren. Het presenteren zit haar in het bloed, op menig evenement verbindt zij verhalen als dagvoorzitter en geeft de sprekers een podium.
  • Met haar uitgebreide kennis op het gebied van storytelling is Margot een populaire en veel gevraagde spreker.

Spreker Margot Cuppen is te boeken als dagvoorzitter of presentatrice voor uw evenement of als spreker met lezingen over methode SeNSeS in relatie tot presentatietechnieken.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Margot Cuppen
Lezingen van spreker Margot Cuppen

Storytelling

Storytelling is essentieel voor het menselijk leven. Het vertellen van verhalen is de manier waarop mensen betekenis aan hun bestaan geven, kennis doorgeven, gedrag leren en hun geschiedenis en toekomst begrijpen. Het dagelijks leven biedt ons allemaal de mogelijkheid om verhalenvertellers te zijn.

Lezingen van spreker Margot Cuppen

Data stories

“Van complexe taal naar een lekker verhaal”

De uitdaging is hoe je van feiten en data tot een verhaal kan komen. Deze lezing gaat over datastories. Hoe presenteer je resultaten vanuit datavisualisaties op een boeiende manier? We gaan dus niet leren hoe je duidelijke datavisualisaties maakt (hooguit wat tips hoe je een visualisatie ondersteunend kan zijn aan je kernboodschap); we gaan aan de slag met het overbrengen van de boodschap die ten grondslag ligt aan de visualisatie.

Lezingen van spreker Margot Cuppen

Pitchen

Wat is de toegevoegde waarde van een sterke pitch? En hoe pas je je pitch op een snelle manier aan in verschillende situaties?

Lezingen van spreker Margot Cuppen

SeNSeS - To See – to Note – to Store – to Story

Onze trainingen hebben zijn oorsprong op onze eigen ontwikkelde methode SeNSeS. Deze bewezen methode zorgt ervoor dat je jouw zintuigen op de juiste manier inzet, zodat je presentaties en speeches overtuigender, effectiever en aantrekkelijker worden. Het draagt bij aan een professionele groei naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes bij je presentatie of speech. De SeNSeS- methode heeft zijn grondslag liggen binnen het gedachtegoed van NLP en is uiteindelijk doorontwikkeld naar een op zichzelf staande methodiek.

SeNSeS staat voor:

to See – to Note – to Store – to Story

Elk los item uit deze methodiek is middels wetenschappelijk bewezen theorie uitgewerkt naar een concrete benadering en een praktisch in te zetten ruggensteun. Deze keynote laat je zien hoe je dit in de praktijk inzet en hoe het je presentatie meer te laten leven.

Vrijblijvend informatie over Margot Cuppen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Margot Cuppen geeft lezingen over de volgende onderwerpen