Loading content ...

Margot Koppen

Margot Cuppen

Discover your story

De belangrijkste missie van spreker Margot Cuppen is om iedereen zijn/haar verhaal te laten ontdekken om daarmee anderen te inspireren. Via haar bedrijf Parlante inspireert zij als storyteller en presentatiecoach. Met haar eigen ontwikkelde methode SeNSeS coacht zij iedereen die zichzelf (of een idee of boodschap) positief wil presenteren. Het presenteren zit haar in het bloed, op menig evenement verbindt zij verhalen als dagvoorzitter en geeft de sprekers een podium.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haar motto: DISCOVER YOUR STORY AND INSPIRE THE WORLD!

En dat is nog steeds haar streven bij elke speech die ze schrijft. Díe laag opzoeken waardoor iedereen gefascineerd en vol verwondering meegenomen wordt in het verhaal van henzelf. Uiteraard met de nodige humor, want zonder humor kan ze niet vertellen. “Er zijn wel eens mensen die me vooraf waarschuwen dat zij niet zo’n spectaculair verhaal te vertellen hebben. En dan begint het bij mij helemaal te kriebelen”. Ze rust niet voordat er een waanzinnig en inspirerend verhaal op papier staat wat ze vol energie kan gaan vertellen.

Ze volgde haar opleiding onderwijskunde aan de RU in Nijmegen. Die onderwijskundige achtergrond in combinatie met haar talent en gevoel voor presentatie combineert ze nu tot inspirerende trainingen en tot het ontwikkelen van nieuwe (presentatie)methoden. Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd als speechexpert, speechanalist en presentatiecoach. Margot ontwikkelde haar eigen methode SeNSeS welke een praktische kapstok biedt aan ieder die zichzelf op een indrukwekkende en overtuigende manier wil presenteren. Deze methode gaat uit van het optimaal inzetten van je zintuigen en in combinatie met een handig stappenplan en wordt deze ingezet bij haar trainingen en lezingen.

Spreker Margot Cuppen is te boeken als dagvoorzitter of presentatrice voor uw evenement of als spreker met lezingen over methode SeNSeS in relatie tot presentatietechnieken.

  Lezingen en workshops van spreker Margot Cuppen

  • Presenteren

  • Communicatie

  • Speech

  • SeNSeS

  • Ondernemen

Gerelateerde sprekers

Margot Cuppen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: