Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Marjan Haselhoff

Marjan Haselhoff

Bevlogen topteams door coachend leidinggeven

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Marjan Haselhoff

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Marjan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Veel organisaties worstelen met ongemotiveerde medewerkers, een hoog ziekteverzuim of onvoldoende klantgerichtheid. Waardoor uitstekende resultaten achterblijven. Veel organisaties en managers die dit ervaren volgen strikte regels en procedures. Ze managen, veelal onbewust, vanuit wantrouwen. Terwijl bevlogen en winstgevende topteams vertrouwen nodig hebben.

Niets nieuws. We weten het allang. Waarom doen we het dan niet? Omdat we controle willen houden. We zoeken houvast en veiligheid. En denken zo het eindresultaat in handen te hebben. Terwijl het tegenovergestelde waar is. Medewerkers voelen controledrang en bemoeienis. Dat maakt ze lui, initiatief loos en ongemotiveerd.

Spreker Marjan Haselhoff leert je door middel van haar eigen Haselhoff methode waarom loslaten zo lastig voor je is. Haar motto is: leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf. Ze houdt op een inspirerende en positief confronterende wijze leidinggevenden een spiegel voor over hun eigen effectiviteit en leert je om wel te durven loslaten door je team bijvoorbeeld meer zelfverantwoordelijk of zelfsturend te maken. Vertrouwen geven leidt tot medewerkers die wel doen wat je wil. Met als resultaat een bevlogen en winstgevend topteam. Dit begint met een duidelijke visie, grenzen stellen en medewerkers de aandacht geven die ze verdienen. Hier heb je alleen tijd voor als je loslaat.

Marjan is er van overtuigd dat verandering van binnenuit begint. Ze geeft geen tips en trucs en heeft de waarheid niet in pacht. Tips komen van buitenaf en dat werkt naar haar idee niet. In plaats daarvan stuurt ze mensen naar huis met dingen die ze zelf hebben mogen ervaren: praktische handreikingen om coachend leidinggeven te leren door het toepassen van de 6 V’s (geef Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Vrijheid, Creëer Visie en Verbondenheid en Veiligheid).

Lees het interview met spreker Marjan Haselhoff.

Bekijk de lezingen van Marjan Haselhoff

    Nieuwsgierig naar spreker Marjan Haselhoff? Bekijk het filmpje.

    • Coachend Leidinggeven: loslaten en vertrouwen als basis

    • de 6 V’s: geef Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Vrijheid, Creëer Visie en Verbondenheid en Veiligheid

    • Bevlogenheid binnen topteams

Vrijblijvend informatie over Marjan Haselhoff

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marjan Haselhoff geeft lezingen over de volgende onderwerpen