Loading content ...

Marjan Haselhoff

Marjan Haselhoff

Bevlogen topteams door coachend leidinggeven

Spreker Marjan Haselhoff is expert in het creëren van bevlogen topteams. Als trainer/coach/auteur en spreker begeleidt ze hoger management om te managen vanuit vertrouwen richting zelfverantwoordelijke teams.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel organisaties worstelen met ongemotiveerde medewerkers, een hoog ziekteverzuim of onvoldoende klantgerichtheid. Waardoor uitstekende resultaten achterblijven. Veel organisaties en managers die dit ervaren volgen strikte regels en procedures. Ze managen, veelal onbewust, vanuit wantrouwen. Terwijl bevlogen en winstgevende topteams vertrouwen nodig hebben.

Niets nieuws. We weten het allang. Waarom doen we het dan niet? Omdat we controle willen houden. We zoeken houvast en veiligheid. En denken zo het eindresultaat in handen te hebben. Terwijl het tegenovergestelde waar is. Medewerkers voelen controledrang en bemoeienis. Dat maakt ze lui, initiatief loos en ongemotiveerd.

Spreker Marjan Haselhoff leert je door middel van haar eigen Haselhoff methode waarom loslaten zo lastig voor je is. Haar motto is: leidinggeven aan anderen begint met leidinggeven aan jezelf. Ze houdt op een inspirerende en positief confronterende wijze leidinggevenden een spiegel voor over hun eigen effectiviteit en leert je om wel te durven loslaten door je team bijvoorbeeld meer zelfverantwoordelijk of zelfsturend te maken. Vertrouwen geven leidt tot medewerkers die wel doen wat je wil. Met als resultaat een bevlogen en winstgevend topteam. Dit begint met een duidelijke visie, grenzen stellen en medewerkers de aandacht geven die ze verdienen. Hier heb je alleen tijd voor als je loslaat.

Marjan is er van overtuigd dat verandering van binnenuit begint. Ze geeft geen tips en trucs en heeft de waarheid niet in pacht. Tips komen van buitenaf en dat werkt naar haar idee niet. In plaats daarvan stuurt ze mensen naar huis met dingen die ze zelf hebben mogen ervaren: praktische handreikingen om coachend leidinggeven te leren door het toepassen van de 6 V’s (geef Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Vrijheid, Creëer Visie en Verbondenheid en Veiligheid).

Lees het interview met spreker Marjan Haselhoff.

    Nieuwsgierig naar spreker Marjan Haselhoff? Bekijk het filmpje.

    • Coachend Leidinggeven: loslaten en vertrouwen als basis

    • de 6 V’s: geef Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Vrijheid, Creëer Visie en Verbondenheid en Veiligheid

    • Bevlogenheid binnen topteams

Gerelateerde sprekers

Marjan Haselhoff geeft lezingen over de volgende onderwerpen: