Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Mark Ernst

Mark Ernst

Werk kan beter!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Mark Ernst

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mark

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De meeste bedrijven (en andere organisaties) kunnen meer resultaten boeken dan zij nu doen. Dan moeten ze wel wat dingetjes anders gaan doen. Meer vanuit de zachte, abstracte en mensgerichte kant van de organisatie. Meer aandacht voor vage zaken zoals cultuur, richting geven, identiteit, reputatie en leiderschap. Vooral leiderschap.

Mark Ernst helpt organisaties aan het ontwikkelen al dat zacht, met trainingen, schrjjfsels (zoals een column voor MT.nl), onderzoeken, dagseminars en lezingen. Daarbij richt spreker Mark Ernst zich vooral op leidinggevenden want zij hebben de sleutel in handen tot die betere werkwereld. Lees hoe Mark zelf zijn missie beschrijft:

“Ik zet mijn roze bril op… ik zie een wereld waar mensen niet alleen werken voor geld maar ook omdat ze ervan genieten. Waar mensen trots zijn op hun bedrijf en collega’s. Een wereld waar leiding en uitvoering zij aan zij strijden in die queeste naar grootsheid. Waar iedereen, van CEO tot stagiaire, zich elke dag overstijgt en waar zij samen meer bereiken dan men voor mogelijk dacht.
Nog mijmerend zie ik de echte, ongekleurde wereld. Mensen gaan met tegenzin aan het werk, lopen de kantjes er af en raken verstrikt in een verlammend web van weerstand, stress en burn-outs. Management en uitvoering botsen in verborgen wantrouwen. Bedrijven gaan kapot aan resultaatsarmoede en de waan van de dag drijft ondernemers tot uitputting. De mensen in die roze wereld waren blijer en gelukkiger. De bedrijven presteerden er beter. Zijn missie: bijdragen in het waarmaken van deze schijnbare utopie.”

Samengevat zijn Mark’s thema’s: 1. Leiderschap; 2. Succesvoller Ondernemen; 3. Mensoptimalisatie: het creëren van een werkomgeving waar presteren vanzelfsprekend is.

Bekijk de lezingen van Mark Ernst
  • De Toekomst van Werk

   De praktijk van nu bij teveel bedrijven: motivatie en betrokkenheid zijn niet best en weerstand viert hoogtij; te veel mensen zitten gevangen zitten in een web tussen burn-out en bore-out. Maar! Dat gaat in de toekomst gelukkig allemaal beter worden, de tekenen zijn al te zien. Spreker Mark Ernst geeft je een inkijkje op die werkvloer van de toekomst waar presteren en plezier hand in hand gaan. Een toekomst die onder handbereik is.

  • Motiveer Medewerkers

   Zijn je mensen niet gemotiveerd? Tonen ze geen eigenaarschap en betrokkenheid? Dan ben je de enige niet. De motivatie van mensen is prima te verbeteren als je maar weet hoe het werkt en waar je mee aan de slag moet. Van deze lezing is er ook in een extra lange versie voor extra veel leerplezier.

  • Lessen in Leiderschap

   Leiderschap wordt steeds belangrijker op de werkvloer. Steeds vaker willen mensen niet doen wat jij wilt en gaan ze hun eigen gang. Maar leiders lukt het wél om mensen in beweging te krijgen. En dan ook nog in de gewenste richting. Ontdek het wat, hoe en waarom van leiderschap. En we leren waardevolle lessen van bekende leiders uit het heden en verleden en die vertalen we naar de praktijk van alledag op de werkvloer.

  • Lessen in Leiderschap – het dagseminar

   Neem een hele dag de tijd om leiderschap beter te begrijpen en om nog meer leiderschapslessen te leren en in de praktijk te brengen. Want een lezing is daar wat kort voor. Leiderschapsontwikkeling op een levendige en luchtige manier.

  • Hoogvliegers op de Werkvloer

   Valt talent te managen? We willen allemaal de beste mensen in onze organisaties. De beste salesmanagers, de beste secretaresses, de beste CEO’s. Kun je dat sturen? Kunnen organisaties zelf hoogvliegers maken misschien?

  • Anders Veranderen

   Talloze organisaties worstelen met de vraag hoe ze hun mensen meekrijgen in veranderingen. Trajecten worden ervoor opgetuigd en blikken vol verandermanagers worden opengetrokken. Vaak zonder het gewenste resultaat. Tegelijkertijd doorloopt onze maatschappij continue veranderingen waar mensen zonder weerstand in meegaan. Ergens doen we iets niet goed op de werkvloer. Het is tijd om anders te veranderen. Met de gereedschapskist van leiderschap.

  • Company Check-Up – het dagprogramma

   Als een grote beurt voor je bedrijf lichten we belangrijke succesfactoren van je bedrijf, afdeling of team door. En we gaan ook meteen werken aan meer succes. Strategie maar dan anders.

  • De Kracht van Zacht

   Wat is het toch dat McDonalds succesrijker maakt dan Burger King? Waarom is Nokia teloor gegaan terwijl de verkopen van Apple’s iPhone explodeerden? En hoe kunnen we het succes van ons eigen bedrijf vergroten? Waar woont dat succes? Kunnen we zelf uit dat vaatje tappen? Vragen die een antwoord verdienen en krijgen.

Vrijblijvend informatie over Mark Ernst

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mark Ernst geeft lezingen over de volgende onderwerpen