Loading content ...

Mark van Rijmenam

Mark van Rijmenam

Think Bigger

Spreker Mark van Rijmenam wordt gezien als een wereldwijde big data influencer en een van de meest invloedrijke blockchain personen. Hij gelooft in sustainable, sociale en economische verantwoordelijkheden bij het ontwikkelen van zijn bedrijven of het adviseren van organisaties. We kunnen de laatste technologieën gebruiken om de wereld daadwerkelijk beter te maken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Are you ready for the Data Driven Future?’

Mark van Rijmenam is een autoriteit op gebied van kunstmatige intelligentie, blockchain en big data en hoe deze emerging technologieën organisaties veranderen. Hij is oprichter van Datafloq.com en dscvr.it. Hij is auteur van de boeken Think Bigger en blockchain (fortcoming). 

Mark van Rijmenam is oprichter van dscvr.it en Datafloq. Hij heeft een Bachelor in Hospitality Management, een Master in Marketing Management en doet op dit moment een PhD in Management waarbij hij onderzoek doet naar hoe kunstmatige intelligentie,
blockchain en big data organisaties veranderen en wat organisaties moeten doen om concurrerend te blijven in een continue veranderende markt.

Een ondernemer met een drijfveer voor (disruptieve) innovatie om daarme een verschil en anderen te inspireren!  Mark’s doelstelling? Een katalysator zijn voor wereldwijde innovatie en organisaties en samenlevingen te helpen bij het oplossen van ’s
werelds grootste uitdagingen. Hij is bekend met de laatste trends en wat de impact daarvan is op organisaties.

Als spreker geeft Mark van Rijmenam lezingen over de hele wereld, van Nederland, UK, Duitsland en Frankrijk tot Amerika, Colombia, Dubai, China, Zuid-Afrika en Australië. Ook geeft hij regelmatig lezingen voor Business Universiteit Nyenrode als mede de University of Technology in Sydney.

Hij is auteur van de bestseller Think Bigger – Developing a Successful Big Data Strategy for your Business (2014) en co-auteur van het boek Blockchain – How a Revolutionary Technology will change Business and Society (forthcoming). Daarnaast schrijft hij wekelijks voor diverse websites waaronder Datafloq.com.

Spreker Mark van Rijmenam geeft lezingen in het Nederlands en Engels.

  Artificial Intelligence, Blockchain and Big Data

  Lezingen van spreker Mark van Rijmenam

  • Blockchain Technologies
  • Disruptive Innovations
  • A new approuch to data ownership
Gerelateerde sprekers

Mark van Rijmenam geeft lezingen over de volgende onderwerpen: