Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

'Are you ready for the Data Driven Future?'

Mark van Rijmenam

Dr Mark van Rijmenam

Think Bigger, get ready for innovation

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Dr Mark van Rijmenam

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Dr

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Lezingen van big data influencer Mark van Rijmenam

 • Dr Mark van Rijmenam is genoemd als een wereldwijde big data influencer en een van de meest invloedrijke blockchain personen.
 • Als ondernemer met een drijfveer voor (disruptieve) innovatie inspireert hij vele toehoorders.
 • Tijdens zijn lezingen vertelt Mark gepassioneerd over ’swerelds grootste uitdagingen en de invloed van digitalisering.

Dr Mark van Rijmenam is een autoriteit op gebied van kunstmatige intelligentie, blockchain en big data en hoe deze emerging technologieën organisaties veranderen. Hij is oprichter van Datafloq.com. Hij is auteur van het boek Think Bigger (2014) co-auteur van Blockchain (2018) en auteur van The Organisation of Tomorrow (2019). Hij is genoemd als een wereldwijde big data influencer en een van de meest invloedrijke blockchain personen. Hij heeft een PhD in management van de University of Technology Sydney.

Een ondernemer met een drijfveer voor (disruptieve) innovatie om daarme een verschil en anderen te inspireren!  Mark’s doelstelling? Een katalysator zijn voor wereldwijde innovatie en organisaties en samenlevingen te helpen bij het oplossen van ’swerelds grootste uitdagingen. Hij is bekend met de laatste trends en wat de impact daarvan is op organisaties.

Als spreker geeft Dr Mark van Rijmenam lezingen over de hele wereld, van Nederland, UK, Duitsland en Frankrijk tot Amerika, Colombia, Dubai, China, Zuid-Afrika en Australië. Ook geeft hij regelmatig lezingen voor Business Universiteit Nyenrode als mede de University of Technology in Sydney.

Spreker Mark van Rijmenam geeft lezingen in het Nederlands en Engels.

Bekijk de lezingen van Dr Mark van Rijmenam
Lezing van Mark van Rijmenam

Big Data veranderd onze manier van werken en leven

 • Deze lezing over Big Data laat ons zien waarom Big Data juist nu zo belangrijk is. Mark van Rijmenam vertelt over de meest actuele ontwikkeling op gebied van Big Data.
 • Wat kan Big Data voor de ontwikkeling van jouw bedrijf betekenen? In een op maat gemaakte lezing geeft Mark vernieuwende inzichten.
Lezing van Mark van Rijmenam

The Collaboration Era - How to Thrive in an Exponential World

 • Tijdens deze lezing vertelt Mark over de rol van Big Data, Blockchain en Artificial Intelligence in de netwerk maatschappij. Onze digitale strategie focust zich op constante innovatie.
 • Hoe zorgen we ervoor dat we deze enorm snelle ontwikkelingen bij kunnen houden? Door kritisch te kijken naar de manier waarop we organisaties vormgeven.
 • Zijn jullie klaar voor een transformatie? Meer dan ooit tevoren moeten we nieuwe technologieën inzetten om verschillende stakeholders bijeenbrengen om co-creatie te realiseren.
Lezing van Mark van Rijmenam

De toekomst van Internet of Things

 • Met de toenemende invloed van Blockchain is Internet of Things steeds meer aanwezig in onze maatschappij. Interacties tussen verschillende online applicaties en connecties zijn ontzettend snel gemaakt.
 • Dit maakt het mogelijk meer en meer taken te automatiseren. In deze lezing geeft Mark van Rijmenam inzage in de revolutie van Internet of Things.
 • Aan de hand van praktische voorbeelden laat Mark ons de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Blockchain en Automatisering zien.
  05/2019

  Dr Mark van Rijmenam vertelt..

  Welke recente innovatie heeft jou het meest verrast? 
  Ik kwam laatst een AI-driven toilet tegen! Voor een kleine $8000 heb je een toilet met sensors en LED-lichten die dynamisch veranderen. Tevens heb je een geïntegreerde Alexa, zodat als je je verveelt, je met Alexa kan praten! AI wordt echt overal in verwerkt nu en of de toilet de meest logische plek is, dat weet ik nog niet helemaal. Wel zie ik dat AI enorm veel kansen biedt voor alle industrieën, dus het is hoogtijd dat organisaties met AI aan de slag gaan.

  Als internationale spreker kom je bij verschillende bedrijven en verschillende landen. Wat zou men van elkaar kunnen leren? 
  Digitale transformatie is moeilijk, maar hard noodzakelijk. Ik zeg altijd dat AI net als Lego is: je moet klein beginnen en zorgen dat verschillende AI’s goed op elkaar aansluiten, maar met genoeg creativiteit, en geld, kan je dan prachtige dingen bouwen. Veel bestaande organisaties kunnen veel leren van startups, die een veel meer data-driven aanpak hebben. Zeker in China, waar ik regelmatig spreek, lopen veel organisaties voor op Europese organisaties.

  Innovatie vraagt om het vermogen constant te veranderen. Voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Heb je tips?
  In deze tijdens van exponentiële veranderingen betekent meer dan ooit stil staan is achteruit gaan. Om organisaties te helpen met hun digitale transformatie, heb ik het D2 + A2 model ontwikkeld. Dit helpt organisaties om data te verzamelen, data te distribueren via de cloud of blockhain, data te analyseren voor inzichten en de organisatie te automatiseren. Hoe dit model in detail werkt, leg ik uit in mijn nieuwste boek: The Organisation of Tomorrow, welke beschikbaar is vanaf juli 2019.

  Bekijk de lezingen van Dr Mark van Rijmenam
  Vrijblijvend informatie over Dr Mark van Rijmenam

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Dr Mark van Rijmenam geeft lezingen over de volgende onderwerpen