Loading content ...

Martijn Scheijbeler

Martijn Scheijbeler

Marketing Strategy & Planning

Er zijn verschillende manieren om uw product op de markt te brengen: adverteren, branding, online strategieën, marketing campagnes. Spreker Martijn Scheijbeler is Director of Marketing en geeft regelmatig lezingen over marketing gerelateerde onderwerpen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als Director of Marketing bij The Next Web is spreker Martijn Scheijbeler verantwoordelijk voor het uitvoeren van de marketing strategie. Met veel enthousiasme leidt Martijn het marketingteam, bestaande uit 20 mensen. Het team focussed op Marketing Strategie & Planning, Product Development, Branding, Data/Web Analytics, SEO, CRO en PPC.

The Next Web is een future-proof media bedrijf wat via het media platform op thenextweb.com miljoenen mensen per maand bereikt. The Next Web focussed op de groeiende groep van mensen die meer met technologie zouden willen doen en daarin geïnteresseerd zijn. The Next Web informeert mensen over de mogelijkheden om op deze manier de technology op innovatieve wijze in te kunnen zetten. Door middel van evenementen (TNW Conference) en door het aanbieden van een fijne werkomgeving (TQ) worden mensen samengebracht. The Next week groeide uit tot vier business  units: Media, Conferences, Data en Workspaces met onder andere daarin de nieuwste tech hub ‘TQ’.

Martijn is regelmatig op congressen in zowel binnen- als buitenland te vinden. Tijdens zijn sessies brengt hij zijn publiek op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van marketing strategie en laat hij zien hoe je dit het beste toe kan passen in je eigen organisatie. Onderwerp waar hij vaak over spreekt: Marketing Strategy, Marketing Technology, SEO, CRO, Start-Ups, Innovatie.

  Lezingen van spreker Martijn Scheijbeler

  • Marketing Strategy & Planning
  • CRO
  • SEO
  • PPC
  • Web Analytics
  • Google Adwords
Gerelateerde sprekers

Martijn Scheijbeler geeft lezingen over de volgende onderwerpen: