Loading content ...

Martijn van Laak

Martijn van Laak

Lean Management

De persoonlijke ambitie van Martijn van Laak is “te groeien door anderen te laten groeien”. Tijdens zijn lezingen waarin hij gebruik maakt van de Lean en Agile filosofie weet hij zijn publiek van het begin to het eind te inspireren.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Martijn van Laak is gespecialiseerd in nieuwe leiderschapsstijlen. Stijlen gericht op het verhogen van werkplezier en klantgerichtheid in organisaties. Zijn achtergrond in Lean en Agile speelt een belangrijke rol. Hij heeft veel geleerd over leiderschap door het toe te passen in zijn eigen organisatie en door leiderschap teams te begeleiden bij zijn klanten.

Martijn is mede oprichter van de Lean Consultancy Group (LCG). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een advies- en trainingsbureau met ca 50 medewerkers. LCG helpt organisaties hun prestaties te verbeteren en zo hun impact te vergroten. Hierbij maken zij gebruik van de Lean en Agile filosofie. De kern is om van “klant zijn” een feestje te maken en werk inspirerend te laten zijn. Dit leidt tot duurzame financiële resultaten. Het bijzondere van LCG is hun 50 jaren doel: het levensgeluk vergroten!

De werkwijze van Lean Consultancy Group is al drie jaar op rij beloond met de benoeming tot beste werkgever van Nederland (categorie Small & Young Workplaces, Great Place to Work) en dit jaar zelfs in de tweede positie in de Europese ranking.

Als spreker valt Martijn op in zijn enthousiasme en overtuiging en staat hij bekend als iemand die anderen weet te raken door het eerlijke en kwetsbare verhaal. Met passie, humor en veel ervaring weet Martijn de luisteraars aan zich te binden.

  • Lean Management
  • Agile
  • Zelfsturing
  • Prestatiemanagement
  • Coachend leiderschap
  • Tevredenheid op de werkvloer / werkplezier
  • Klanttevredenheid
Gerelateerde sprekers

Martijn van Laak geeft lezingen over de volgende onderwerpen: