Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Medeoprichter van de internationale organisatie Women in Cyber Security

Mary-Jo de Leeuw

Cyber security expert

Tarieven en beschikbaarheid
Mary-Jo de Leeuw

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mary-Jo

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Meer dan 25 jaar ervaring als cyber security expert

Mary-Jo de Leeuw is als techexpert en sidekick o.a. verbonden aan SBS6 (5 Uur Show) en is daarnaast bijna wekelijks te horen op diverse nationale radiozenders. Mary-Jo werd eind 2020 voor de derde keer op rij door Opzij uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke vrouwen in Nederland in de categorie Tech Top 100. En dat is niet voor niets want zij probeert van jongs af aan, de wereld digitaal veiliger te krijgen.

En voor al dat werk heeft zij inmiddels meer dan 20 internationale vermeldingen en prijzen op haar naam staan. In 2018  stond zij bijvoorbeeld in de IFSEC Security & Fire top 10 van global influencers in de categorie Cybersecurity. Zij werd ook door de Verenigde Staten uitgenodigd voor het prestigieuze International Visitors Leaderschip Program.

Redenen om spreker Mary-Jo de Leeuw te boeken

  • Ze is medeoprichter en Vice President van de internationale organisatie Women in Cyber Security Foundation en medeoprichter van Cyberwerkplaats Rotterdam
  • Binnen de hackerscommunity staat ze bekend als de vrouw die keihard streed voor een verbod op een speelgoedpop, welke door een beetje hacker afgeluisterd kon worden.

In 2013 richtte Mary-Jo de Leeuw het Internet of Toys op, een platform,  bestaande uit volksvertegenwoordigers, wetenschappers en vertegenwoordigers van fabrikanten, ten behoeve van cyberveiligheid en privacyaspecten van elektronisch speelgoed. Binnen de hackerscommunity staat ze bekend als de vrouw die keihard streed voor een verbod op een speelgoedpop, welke door een beetje hacker afgeluisterd kon worden.

Ze is medeoprichter en Vice President van de internationale organisatie Women in Cyber Security Foundation en medeoprichter van  Cyberwerkplaats Rotterdam, een plek waar digitale hangjongeren opgeleid worden tot cybersecurityspecialisten. Mary-Jo is daarnaast initiatiefnemer van het Holland Innovation House en was associate partner bij Revnext, een strategisch adviesbureau voor high tech vraagstukken. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring als cyber security expert.

Mary-Jo heeft voorafgaand aan de verspreiding van het coronavirus, in 3 jaar tijd als veelgevraagd spreker 45 landen bezocht om zo haar kennis te delen en te bouwen aan haar internationale netwerk en andere te inspireren waar nodig en te helpen waar kan.

Bekijk de lezingen van Mary-Jo de Leeuw
Lezingen van spreker Mary-Jo de Leeuw

De lezingen van Mary-Jo de Leeuw

  • Cyber Security en Cyber Crime
  • Artificial Intelligence als Tool tegen Cyber Crime
  • Huawei en de angst om spionagepraktijken
  • Internet of things
  • K-pop en de invloed van hun online community
  • Social Dilemma: hoe techbedrijven jou verslaafd maken aan hun product
Vrijblijvend informatie over Mary-Jo de Leeuw

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mary-Jo de Leeuw geeft lezingen over de volgende onderwerpen