Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lezingen en trainingen over de meest actuele thema's op gebied van sociale innovatie

Marya Yaqin

Trendwatcher en Innovatiemanager

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Marya Yaqin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Marya

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Lezingen en trainingen over de meest actuele thema's op gebied van sociale innovatie

Spreker Marya Yaqin geeft regelmatig over de wereldwijde trends & de impact van technologieën op mens, bedrijf en maatschappij. Daarnaast houdt Marya zich bezig met sociale innovatie: hoe maatschappelijke vraagstukken daadwerkelijk opgelost kunnen worden in de praktijk door middel van technologie en innovatie. Door haar ervaring in de IT-sector weet Marya als geen ander hoe diverse technologieën daadwerkelijk toegepast en ontwikkeld kunnen worden in de praktijk.

Redenen om een lezing van Marya Yaqin te boeken

 • Met haar uitgebreide kennis op het gebied van technologie en innovatie is Marya een populaire en veel gevraagde spreker
 • Een lezing van Marya is een waardevolle bijdrage voor jouw organisatie
 • Lezingen vol inzichten die je aan het denken zetten

Als founder van Connectingcentre organiseert Marya  evenementen, conferenties en meetups rondom #socialeinnovatie. Ook voert Connectingcenter diverse onderzoeken uit en bieden ze netwerkpartners diverse trainingen en innovatietrajecten aan die een bijdrage leveren aan (sociale) innovatie. Daarnaast ontwikkelde Marya een Global Innovation Map, met als doel een wereldwijd netwerk te creëren voor en met iedereen die zich bezig houdt met technologie en (sociale) innovatie.

Marya Yaqin (Msc) is geboren in Afghanistan en opgegroeid in het buitenland. De synergie ontstaan vanuit de Nederlandse, Afghaanse en andere culturen hebben haar zowel in haar persoonlijke als professionele ontwikkeling veel gebracht. Haar pad kronkelde langs Steve Jobs en Snowden, ruim 13 jaar ervaring in de IT-gerelateerde projecten en veel reizen in het buitenland.Marya Yaqin heeft er voor gekozen zich breed te kwalificeren, ze rondde drie studies af: Management, Economie en Recht (HBO), Bedrijfskundige Informatica (HBO) en Master in Bestuurskunde. Dit maakt het voor Marya mogelijk een schakel te zijn tussen de IT,  de publieke organisaties en de private organisaties. Vanwege haar goede studieprestaties en hoge maatschappelijke betrokkenheid, kwam Marya in aanmerking voor diverse prijzen, waaronder een stimuleringsprijs voor allochtonen toptalent van Nederland.

Bekijk de lezingen van Marya Yaqin
Lezing van spreker Marya Yaqin

Sociale Innovatie

 • Dé oplossing bieden voor grote huidige- en toekomstige maatschappelijke uitdagingen. Dit is natuurlijk waar iedereen van droomt. Marya’s missie is om stap voor stap dichter bij deze droom te komen en actief bij te kunnen dragen aan onze toekomst.
 • Spreker Marya Yaqin kent de actuele trends als geen ander. Een van haar kwaliteiten is dat Marya goed in staat is om vooruit te denken. Met een blik op de toekomst gaat spreker Marya Yaqin met de uitdagingen van nu aan de slag.
Lezing van spreker Marya Yaqin

Op maat gemaakte Innovatietrajecten

 • In haar workshops en trainingen helpt spreker Marya Yaqin de deelnemers om relevante wereldwijde ontwikkelingen en trends te herkennen, te benoemen en deze vervolgens te vertalen naar innovaties. De workshops halen de deelnemers uit hun comfortzone en wakkeren hun creativiteit en inspiratie aan!
 • Samen met het team duikt Marya de thematiek in om samen te kijken hoe u uw diensten/producten kunt vernieuwen. Na afloop van de sessie weten de deelnemers wat de huidige- en toekomstige ontwikkelingen zijn en op welke manier organisaties kunnen anticiperen op diverse ontwikkelingen.
  Video van spreker Marya Yaqin

  'Begin bij het verkennen van de wereldwijde trends, leer van anderen in plaats van telkens een wiel uit te vinden, ga met elkaar in gesprek, benut elkaars krachten en ga op een goede manier de toekomst in.'

  Bekijk de lezingen van Marya Yaqin

  Referenties

  Toegankelijk en begrijpelijk verhaal, toegelicht met veel voorbeelden verhaal. Marya is interactief, heeft humor en kan de zaal op een positieve wijze naar haar hand zetten.

  Rob Barnhoorn - FNV

  Vrijblijvend informatie over Marya Yaqin

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Marya Yaqin geeft lezingen over de volgende onderwerpen