Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Menno Beker

Menno Beker

Internetexpert & ondernemerschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Menno Beker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Menno

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Menno brengt ideeën en concepten samen die vervolgens worden door vertaald naar nieuwe mogelijkheden. Door het inzetten van deze ideeën brengt hij bedrijven dichter bij hun klanten. 

Waarom is authentiek blijven zo belangrijk? Hoe maak je het verschil als bedrijf? Hoe ga je om met veranderingen in je organisatie? Hoe kun je klantbeleving beter organiseren? Blijft u als organisatie iedere keer weer het wiel opnieuw uitvinden, of wilt u zich onderscheiden? Als bedrijf moet je weten hoe je het verschil kunt maken. De internationale ideeën en concepten die Menno samenbrengt  zorgen er voor dat er nieuwe  mogelijkheden ontstaan.

Het ondernemerschap is spreker Menno Beker met de paplepel ingegeven. Hij begon dan ook al vroeg met zijn eerste bedrijf. Tijdens zijn studie heeft hij het internetbedrijf I-design opgezet. I-design is een full service internet development bureau. Daarnaast heeft Menno in 2008 het succesvolle bedrijf Eye-wear Europe BV opgezet. Dit deed hij samen met Bernd Damme. Sinds 2009 is Eye-wear Europe BV dé online marktleider in de BENELUX. Met Eye-wear zijn ze genomineerd voor verschillende prijzen zoals de Thuiswinkel award, de Loey Award en Sprout. Daarnaast is Menno actief in verschillende projecten. Menno is actief als Board Member binnen de Medici Group bekend van o.a. eKomi. eKomi GmbH behoort tot de top 5 feedbackmanagement bedrijven van de wereld met hoofdkantoren in Berlijn en LA.

Samen met Rudie Jansman & Kornelis Wetsema schreef spreker Menno Beker het boek ‘Raak, effectieve communicatie van informeren tot co-creëren’. Het boek kwam uit in 2010 en kreeg een notering in de management top 100.

Menno is scherp, confronteert en speelt in op vragen uit het publiek. Als ondernemer werkt hij vanuit zijn eigen ervaringen. Hij geeft mensen waardevolle tips en adviezen voor hun organisatie.

Bekijk de lezingen van Menno Beker

  Lezingen van spreker Menno Beker

  •  Marketing
  • Ondernemerschap
  • Management
  • Communicatie
Vrijblijvend informatie over Menno Beker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menno Beker geeft lezingen over de volgende onderwerpen