Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door het inzetten van nieuwe ideeën brengt hij bedrijven dichter bij hun klanten

Menno Beker

Menno Beker

Internetexpert & ondernemerschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Menno Beker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Menno

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Door het inzetten van nieuwe ideeën brengt hij bedrijven dichter bij hun klanten

Menno brengt ideeën en concepten samen die vervolgens worden door vertaald naar nieuwe mogelijkheden. Door het inzetten van deze ideeën brengt hij bedrijven dichter bij hun klanten.

Waarom is authentiek blijven zo belangrijk? Hoe maak je het verschil als bedrijf? Hoe ga je om met veranderingen in je organisatie? Hoe kun je klantbeleving beter organiseren? Blijft u als organisatie iedere keer weer het wiel opnieuw uitvinden, of wilt u zich onderscheiden? Als bedrijf moet je weten hoe je het verschil kunt maken. De internationale ideeën en concepten die Menno samenbrengt  zorgen er voor dat er nieuwe  mogelijkheden ontstaan.

Het ondernemerschap is spreker Menno Beker met de paplepel ingegeven. Hij begon dan ook al vroeg met zijn eerste bedrijf. Tijdens zijn studie heeft hij het internetbedrijf I-design opgezet. I-design is een full service internet development bureau. Daarnaast heeft Menno in 2008 het succesvolle bedrijf Eye-wear Europe BV opgezet. Dit deed hij samen met Bernd Damme. Sinds 2009 is Eye-wear Europe BV dé online marktleider in de BENELUX. Met Eye-wear zijn ze genomineerd voor verschillende prijzen zoals de Thuiswinkel award, de Loey Award en Sprout. Daarnaast is Menno actief in verschillende projecten. Menno is actief als Board Member binnen de Medici Group bekend van o.a. eKomi. eKomi GmbH behoort tot de top 5 feedback management bedrijven van de wereld met hoofdkantoren in Berlijn en LA.

Samen met Rudie Jansman & Kornelis Wetsema schreef spreker Menno Beker het boek ‘Raak, effectieve communicatie van informeren tot co-creëren’. Het boek kwam uit in 2010 en kreeg een notering in de management top 100.

Menno is scherp, confronteert en speelt in op vragen uit het publiek. Als ondernemer werkt hij vanuit zijn eigen ervaringen. Hij geeft mensen waardevolle tips en adviezen voor hun organisatie.

Bekijk de lezingen van Menno Beker
Lezingen van spreker Menno Beker

De lezingen van spreker Menno Beker gaan o.a. over

 • Marketing
 • Ondernemerschap
 • Management
 • Communicatie
  Vrijblijvend informatie over Menno Beker

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Menno Beker geeft lezingen over de volgende onderwerpen