Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Michael Kies

Michael Kies

van beperking naar opportunity

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Michael Kies

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Michael

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Michael Kies is door een gebrek aan zuurstof met een lichamelijke handicap geboren, wat spastische tetraparese (cerebrale parese) genoemd kan worden. Zijn moeder werd vertelt zij rekening moest houden met een zoon die nooit in staat zal zijn om te kunnen lopen en altijd het verstand van een 7-jarige zal behouden.

Deze prognose heeft Michael altijd gemotiveerd om het ongelijk te bewijzen. De les die  Michael leerde is dat de wijze waarop je met je handicap omgaat bepaalt of je daadwerkelijk beperkt bent of niet.  Vol doorzettingsvermogen en passie om doelen in het leven te bereiken kreeg Michael de mogelijkheid om te doen wat niemand verwacht had.

Tijdens zijn middelbare school werd hij geselecteerd voor het Nederlands Paralympisch voetbalteam. Na het afronden van VWO vertrok hij voor een halfjaar naar Amerika voor de Master Business Education cursus. In Nedeland begon hij de bachelor Business Administration en startte hij zijn eigen bedrijf. Ook studeerde hij voor een halfjaar in Seoul aan de Sungkyunkwan University, Zuid-Korea.

Zijn beperking geeft spreker Michael Kies de kans om uniek te zijn. Door zijn beperking kan hij zichzelf onderscheiden ten opzichte van de rest, terwijl hij over dezelfde capaciteiten beschik als mensen zonder een handicap. Michael geeft motiverende lezingen voor mensen met een beperking, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar diversiteit.

Bekijk de lezingen van Michael Kies

    ‘Ik ben niet gehandicapt, maar ik heb een handicap’

    De wijze waarop spreker Michael Kies zijn leven vorm heeft weten te geven is een inspiratie voor menig ander. Hij laat zien hoe ver je kan komen wanneer je er voor kiest je handicap niet als belemmering te zien.

    Diversiteit en Innovatie

    Michael laat zien wat voor positieve bijdrage diverse mensen  zelf in een organisatie kunnen brengen, of een positief effect kunnen hebben op huidige werknemers. Zijn eigen bedrijf is hier een goed voorbeeld van. De start-up bied meerdere services door middel van Unmanned Aerial Vehicles (drones) aan. Bijvoorbeeld aerial marketing voor de makelaardij, sportevenementen en tevens inspecties van windmolens en zonnepanelen. 

Vrijblijvend informatie over Michael Kies

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Michael Kies geeft lezingen over de volgende onderwerpen