Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Enorme empowerment boost"

Spreker Mireille Bruin

Mireille Bruin

Imprementatie Strategie: van onbewust naar bewust. Gebaseerd op passie en fascinatie voor het menselijk handelen.

Tarieven en beschikbaarheid
Mireille Bruin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mireille

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Creatief, vrij en onbevangen dat zijn elementen die je kan verwachten bij Mireille Bruin ze heeft meerdere out of the box methodes ontwikkeld die je altijd zal verassen! Door haar groot empathisch vermogen weet Mireille op een eigenzinnige en tactvolle manier een groep of individu in beweging te brengen. Haar belangrijkste tool is het vermogen om het intrinsieke aan te spreken in de ander.

Redenen om spreker Mireille Bruin te boeken

  • Haar werkwijze is sterk intuïtief en gebaseerd op passie en fascinatie voor het menselijk handelen.
  • Ze weet feilloos een balans aan te brengen tussen persoonlijke benadering en vakkennis.
  • De lezingen en workshops zijn verfrissend en out of the box, gekenmerkt door haar persoonlijke verhalen, leuke anekdotes en veel interactie.
  • Ze weet als geen ander je aandacht er bij te houden met haar dynamische persoonlijkheid, scherpheid en humor!

‘Mireille Bruin is een open mind, een out of the box denker, zeer creatief en ze gebruikt haar kennis, levenservaring en aangeleerde technieken om jou naar een hoger level te brengen’.

Ze windt het luisterend publiek om haar vingers tijdens haar doortastende speeches, maar ook interactieve elementen waar ze muziek en haar meditatieve stem gebruikt om vanuit introspectie in beweging te komen. Haar verhalen en trainingen raken je onomstotelijk en zetten je in beweging! Het door haar getoonde lef om kwetsbaar te zijn schept direct de openheid om dit zelf ook te doen en eerlijkheidshalve naar jezelf te kijken. Precies, de introspectie te implementeren en je eigen situatie eens grondig te bekijken. Ze schept inzicht en laat je weten dat én hoe jij degene bent die je eigen waarheid schept volgens het principe: gedachte-woord-actie-ervaring.

Manifesteren kun je leren, dat staat als een paal boven water als het aan Mireille Bruin ligt. Ze wordt niet voor niets de wakkercoach genoemd! NU is de tijd om in beweging te komen, want later is geen gegeven. Verandering is het gevolg van eenbeslissing, niet een kwestie van tijd of capaciteit. Verandering wordt gedreven door motivatie, wilskracht en implementatie.

Kortom, je kunt een enorme empowerment boost verwachten door het bijwonen van een lezing of het deelnemen aan een workshop van Mireille Bruin! Haar lezingen gaan onder andere over leiderschap, verandering, introspectie, gedachtenkracht, activatie & participatie en innerlijke kracht. Een divers kleurenpalet waar voor eenieder wat wordt geboden.

Spreker Mireille Bruin is afgestudeerd als Internationaal gecertificeerde NLP trainer & life coach en heeft meerdere alternatieve trainingen gedaan, o.a. mindfulness en bewustzijn trainingen. Door haar enorme ervaring in de psychiatrie en bij verschillende overheidsinstanties heeft Mireille veel kennis opgedaan over de psyche van de mens. Daarnaast is zij een ervaringsdeskundige op het gebied van dilemma’s en levensproblematiek, participatie en activatie en deelt zij graag haar eigen ervaringen met anderen, zodat ze geïnspireerd en gemotiveerd raken.

Mireille legt de focus in haar lezingen en workshops op authenticiteit, creatie, maakbaarheid en scheppende kracht. De vloeiende beweging van onbewust naar bewust. Dit alles met als verbluffende resultaat de implementatie van alle succesvolleingrediënten in een situatie of binnen een persoon/organisatie.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Mireille Bruin
Lezing van spreker Mireille Bruin

Lezingen over Authentiek Leiderschap

Lekker in je vel zitten, zowel privé als op de werkvloer. Kan jij binnen jouw functie altijd jezelf blijven? Wat zijn jouw drijfveren? Wanneer jij lekker jezelf kan zijn en in je eigen kracht staat kan je namelijk veel meer bereiken!

Lezing van spreker Mireille Bruin

Lezingen over Empowerment

Als re-integratie- en participatie coach heeft spreker Mireille Bruin begeleiding mogen bieden aan mensen die net een extra steuntje kunnen gebruiken om een volgende stap te kunnen maken. Mireille laat mensen zien waar jouw kracht ligt en weet mensen te inspireren en motiveren.

Video van spreker Mireille Bruin

Motivated Minds - Mireille Bruin

Bekijk de lezingen van Mireille Bruin
Vrijblijvend informatie over Mireille Bruin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mireille Bruin geeft lezingen over de volgende onderwerpen