Loading content ...

mirjam Nagel

Mirjam Nagel

Provocatief Coach

Als provocatief coach weet spreker Mirjam Nagel de boel wakker te schudden. Bent u op zoek naar een spreker met lef? Mirjam durft  problemen te benoemen. Door gebruik te maken van humor & positief reframen zorgt ze voor een nieuwe dynamiek.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitdagen, inspireren en verrassen. Als provocatief coach schudt spreker Mirjam Nagel mensen op in korte, krachtige, persoonlijke sessies. ‘Apenkooien met je hoofd’ noemt ze het! Mirjam houdt van aanpakken. Mirjam heeft ruime ervaring in de begeleiding van vastgelopen mensen en groepen, als ondernemer en overtuigd provocateur.  Ze gaat op zoek naar de weerstand en buigt deze om naar positief gedrag op basis van echte, intrinsieke drijfveren.  Mirjam is bij uitstek geschikt om situaties te laten ploffen op een manier die de deelnemer een werkbaar alternatief biedt.

Sinds 1994 is Mirjam Nagel re-integratie adviseur, performance coach en mediator. In 2010 is ze zichzelf gaan uitdagen, als ondernemer. Ze startte ReverseCoaching. De naam ReverseCoaching is bijzonder toepasselijk. Andersom (durven) denken is vaak de opening voor een oplossing die nog niet in beeld was.

Mirjam Nagel geeft lezingen, trainingen en coaching. Door samen met haar aan de slag te gaan met provocatieve gesprekstechnieken ervaar je hoe je met Lef, Lol en Creativiteit je persoonlijk leiderschap kan verruimen. Spreker Mirjam Nagel is scherp kritisch en humoristisch, ook op een podium. Ze zet onderlinge verhoudingen in een nieuw en fris perspectief. Dit brengt mensen in beweging en leidt tot een andere dynamiek.   Positief reframen, intrinsieke motivatie, conflicten, houding en gedrag zijn favoriete thema’s.

  Lezingen van spreker Mirjam Nagel

  • In drie keer van je ondernemers angst af
  • Communiceren met lef
  • Hoe kom ik aan klanten
  • Ik wil assertiever
  • Grenzeloos of onbegrensd

   

Gerelateerde sprekers

Mirjam Nagel geeft lezingen over de volgende onderwerpen: