Loading content ...

Nathalie Bouts

Nathalie Bouts

Knallend presenteren!

Is het voor jouw organisatie van levensbelang dat jouw mensen hun boodschap krachtiger kunnen overbrengen? Spreker Nathalie Bouts begeleidt mensen bij het verbeteren van hun presentatietechnieken. Knallen, lol maken en veel leren!

 

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar een overtuigende boodschap en lezing met pit? Spreker Nathalie Bouts zorgt ervoor dat jij goed en met gemak voor een groep staat. Of dat nu in een vergadering is of vanaf een podium voor 500 man, Nathalie weet met haar energie, humor en praktische tips iedereen zelfverzekerder te laten spreken in het openbaar. Ze geeft handige tools om meer impact te hebben op de ontvanger. De manier waarop ze dit doet, zorgt er voor dat je de informatie
nooit meer vergeet! Met Nathalie ga je vol energie aan de slag, lekker praktisch en resultaatgericht.

Nathalie Bouts heeft jarenlange ervaring binnen verschillende vakgebieden. Afgestudeerd 2e graads wiskundedocent, financieel planner, consultant werving&selectie, diploma NLP Practitioner, cabaretier, trainer, actrice bij The Amsterdam Dungeon, het geven van sushiworkshops, diploma spiritueel begeleider, diploma begeleider familieopstellingen, theatermaker, actrice en spreker. Alle gevolgde opleidingen, workshops, seminars en cursussen zijn de bouwstenen geweest voor wat zij nu doet. Door haar diversiteit aan ervaring kan spreker Nathalie Bouts ontzettend goed met verschillende groepen mensen werken en weet ze hoe ze op haar publiek in kan spelen.

    ‘LifeUpgrader’

    Door deze schat aan ervaringen heeft spreker Nathalie Bouts een goed beeld kunnen vormen over wat ze wel en niet wil. ‘Wat zou er gebeuren als je alleen maar doet wat je leuk vindt?’ Nadat ze  een moeilijke periode doormaakt weet ze het zeker: van je hobby je werk maken, dat kan ik  ook! Nathalie inspireert anderen om positiever in het leven te staan en hun passie te volgen.  Een echte “LifeUpgrader”!

     

Gerelateerde sprekers

Nathalie Bouts geeft lezingen over de volgende onderwerpen: