Loading content ...

Nazmiye Oral

Nazmiye Oral

Mens & Maatschappij

Presentatrice en spreker Nazmiye Oral geeft regelmatig lezingen over cultuur, geloof en community maar ook over huiselijk geweld en mishandeling. Wegens haar journalistieke achtergrond weet ze de juiste vragen te stellen en zorgt ze voor een prettig dialoog met haar publiek. Daarnaast is Nazmiye uitstekend dagvoorzitter en discussieleider.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Turks-Nederlandse schrijfster, actrice en spreker Nazmiye Oral ontving een Gouden Kalf voor Beste Actrice Televisiedrama voor haar performance in ‘One Night Stand – In Vrijheid’  waar ze een moeder wiens zoon getraumatiseerd terugkomt uit Syrië speelt. Ook speelde ze zowel in Nederland als buitenland in de theatervoorstelling ‘Gesluierde Monologen’ een stuk van Adelheid Roosen over islamitische vrouwen.

Vanuit haar eigen ervaring, opgegroeid met twee culturen weet Nazmiye als geen ander de afstand tussen mensen met verschillende achtergrond en culturen teniet weet te doen. Ze is de juiste persoon en gaat graag het gesprek aan over dat waar in het gezin en in de gemeenschap niet over gesproken wordt.

Als Landelijk Coördinator bij Geweld Verhalen Karavaan organiseert Nazmiye verschillende bijeenkomsten over huiselijk geweld/kindermishandeling. Het theater initiatief dat langs verschillende wijken in Nederland reist maakt  gebruik van lokale verhalen en geeft optredens op straat of in huis. Spreker Nazmiye Oral zet voorstellingen neer met intieme verhalen van plegers en slachtoffers en hun nabije familie en omstanders. 

  Lezingen van spreker Nazmiye Oral

  • Mens & Maatschappij
  • Cultuur
  • Geloof
  • Community
  • Huiselijk geweld
Gerelateerde sprekers

Nazmiye Oral geeft lezingen over de volgende onderwerpen: