Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sociaal ondernemen: durf anders te denken…..gewoon doen!

Niels de Beer

Niels de Beer

Trendwatcher en Social Innovator

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Niels de Beer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Niels

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Trendwatcher en Social Innovator

 • Als Trendwatcher en Social Innovator houdt Niels de Beer zich bezig met  innovatie op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Hij brengt verschillende werelden en kennis bijeen om zo samen innovatie te kunnen realiseren.
 • Niels is in te zetten voor een lezing vol met inspirerende ideeën binnen uw vakgebied.  Hij speelt  in op trends en nieuwe ontwikkelingen, deze vertaalt hij naar het sociale domein.
 • Naast spreker voor lezingen is Niels de Beer ook inzetbaar voor het begeleiden van  groepen bij het samen bedenken, ontwikkelen en opzetten van nieuwe innovatieve project.

“Niet eerder in de geschiedenis stond de gezondheids- en welzijnssector voor zulke grote uitdagingen: ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt, verdubbeling van de zorgvraag, onder druk staande budgetten, exponentiële ontwikkelingen van de technologie en de veranderende houding van burgers. Dit vraagt om creativiteit en innovatief en anders denken van alle betrokkenen; bedrijfsleven, overheden, zorg- en welzijnsorganisaties, kennisinstituten en burgers.”

Als sterke verbinder brengt spreker Niels de Beer het bedrijfsleven, zorgorganisaties, kennisinstituten en overheden samen om met hen nieuwe initiatieven op te zetten en te creëren. Zo heeft hij in 2013 als winnaar van de TedX Award een Ted-talk gehouden over het concept om jong en oud met elkaar te verbinden via het (basis)onderwijs. Een initiatief dat in Nederland veel positieve reacties heeft opgeroepen. Het anders denken over gezondheid van ouderen en (basis)onderwijs, intergenerationeel denken maar vooral de eenvoud van het concept en dit daadwerkelijk realiseren heeft tal van mensen / organisaties geïnspireerd, geraakt en in beweging gebracht.

Ook als oprichter en kwartiermaker van de Health Community Breda is hij actief betrokken bij het opzetten van nieuwe initiatieven om gezondheid, zorg en welzijn te bevorderen. Zo is hij de bedenker en aanjager van nieuwe initiatieven op het gebied van preventie, eenzaamheid en zelfredzaamheid. Hij is hierin op zijn best met het verbinden van mensen, initiatieven en ideeën.

Het stimuleren en inspireren van (young) professionals om dromen na te jagen en kansen en mogelijkheden te zien om de maatschappij nog mooier en beter te maken, is Niels op het lijf geschreven. Hij is de founding father van het ‘Health Innovation’ programma van de Avans Hogeschool. Zo is hij de oprichter van de opleiding Gezondheidszorg Technologie, heeft hij bijgedragen aan het opzetten van de kenniskring Active Ageing en leidt hij het programma rondom ondernemerschap.

Met zijn positieve energie, enthousiasme en natuurlijke houding weet Niels de Beer mensen te raken, inspireren en in beweging te krijgen. Tijdens zijn lezingen gebruikt hij sprekende en levendige voorbeelden uit zijn eigen portfolio en dat van anderen. Zijn presentaties bevatten de laatste maatschappelijk ontwikkelingen, succesvolle projecten en initiatieven.

Bekijk de lezingen van Niels de Beer

  ‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.’ (Albert Einstein)

  Lezingen van spreker Niels de Beer 

  • Lezingen over verandering
  • Lezingen over innovatie & creativiteit
  • Lezingen over verbinding

   

Video

Connecting Worlds

Bekijk de lezingen van Niels de Beer
Vrijblijvend informatie over Niels de Beer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Niels de Beer geeft lezingen over de volgende onderwerpen