Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Het stimuleren van sociaal ondernemerschap en onderwijs

Omar Muni

Omar Munie

Ondernemer & Designer

Tarieven en beschikbaarheid
Omar Munie

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Omar

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Het stimuleren van sociaal ondernemerschap en onderwijs

Vanwege een burgeroorlog in zijn thuisland Somalië, vluchtte Omar op 9-jarige leeftijd met zijn broertjes en zus naar Nederland. Hij wilde hier een nieuw leven beginnen en zich richten op de toekomst. Als het aan zijn moeder had gelegen, dan was Omar accountant geworden. Echter al op jonge leeftijd ontdekte Omar dat hij liever met zijn handen wilde werken en een creatief vak wilde leren.

Hij ging naar de modevakschool waar hij hard werkte om zijn talenten verder te ontwikkelen. Al snel maakte hij zijn eerste tassen, die hij direct verkocht aan de meisjes uit zijn klas. Zo richtte hij al tijdens zijn mbo-opleiding zijn bedrijf Omar Munie Clothing op. Een half jaar na de oprichting hiervan was Omar te gast in diverse televisieprogramma’s. Tijdens zijn studie vloog hij zelfs al naar New York, om aan het grote warenhuis Macy’s zijn tassen te verkopen. Een jaar na de oprichting van zijn bedrijf won Omar zelfs de prestigieuze prijs ‘Beste Leerling van het Jaar’ en kreeg hij zijn eigen atelier aan de Binckhorstlaan in Den Haag.

Redenen om spreker Omar Munie te boeken

  • Spreker Omar Munie is een creatieve en betrokken ondernemer.
  • Daarnaast geeft hij als motivatiespreker graag lezingen.
  • Zijn lezingen zijn uitermate geschikt voor onder andere scholengemeenschappen, zakelijke bijeenkomsten en startende ondernemers.

In 2010 werd de Omar Munie Flagshipstore aan de Coolsingel in Rotterdam geopend. En na deze prijs volgden vele andere, waaronder ‘Beste ondernemer onder de 25 jaar’, ‘Meest innoverende ondernemer 2011’ en een oeuvreprijs in 2013 voor een duurzame designtas gefabriceerd uit gerecyclede KLM-uniformen. In 2013 verhuisde de Omar Munie Flagshipstore naar het prestigieuze Noordeinde in Den Haag.

Omar Munie zet zich veel in voor sociale initiatieven. Zo ontwierp hij de ‘Omarmband’. Het bandje, waarvan de buitenkant is gemaakt van gebruikte reddingsvesten waarmee vluchtelingen Europa levend hebben bereikt, laat zien dat je diversiteit als een meerwaarde ziet voor onze samenleving. 

Bekijk de lezingen van Omar Munie
Lezingen van spreker Omar Munie

Omar verzorgt lezingen over de volgende onderwerpen

  • De 4 D’s: Dromen, Duurzaamheid, Diversiteit en Dutch Design
  • Ondernemerschap
  • Diversiteit
  • Mode & Design
Vrijblijvend informatie over Omar Munie

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Omar Munie geeft lezingen over de volgende onderwerpen