Loading content ...

Patricia Engelaar-Kammeijer

Patricia Engelaar-Kammeijer

Ondernemer in ‘drijfveren’

Spreker Patricia Engelaar-Kammeijer is ondernemer in ‘drijfveren’. Patricia verzorgt conflictbegeleiding, ze coacht directies, managers en medische specialisten, begeleidt directies bij leiderschapsvraagstukken en verzorgt workshops over o.a. ondernemerschap in de zorg. Patricia is een zeer gedreven spreker, die met aansprekende voorbeelden u kennis kan laten maken met de verschillende drijfveren.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na haar studie Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden heeft  Patricia jarenlang verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven bekleed. Als medeoprichter en directeur bij Management Drives heeft ze veel ervaringen opgedaan met drijfveermetingen bij het bedrijfsleven en de overheid. Sinds 2010 richt zij zich voornamelijk op de zorg, met een speciaal voor deze sector ontwikkelde drijfverentest, RealDrives Care&Cure.

Met het initiatief ‘Care Cure Change’ daagt Patricia zorginstellingen uit om de mensen en teams als uitgangspunt te nemen bij het verbeteren van hun organisatie. Haar ervaring is dat het herkennen van de drijfveerpatronen iedere keer weer resulteert in de richting van de oplossing.

Als ‘drijfveren’specialist is spreker Patricia Engelaar-Kammeijer betrokken bij leiderschapsprogramma’s bij ziekenhuizen, zelfsturings- en positioneringsvraagstukken in de ouderen- en gehandicaptenzorg, samenwerkingsproblemen binnen en fusies tussen maatschappen medisch specialisten, en houdt zij zich bezig met diverse managementvraagstukken zowel in de cure als de care sector. Daarnaast geeft ze trainingen Ondernemerschap in de zorg.

Wilt u een inspirerende lezing over wat de betekenis van drijfveren is voor het geluk van mensen in hun werk, hoe verschillend mensen zijn, hoe mensen leven tussen de werkelijke wereld en de wereld van de mogelijkheden, hoe mensen zich aanpassen aan hun werkomgeving en wat dat doet met emoties en gedrag? Spreker Patricia Engelaar-Kammeijer is de aanwezen persoon.

Lees het interview met Patricia Engelaar-Kammeijer 

  Lezingen van spreker Patricia Engelaar-Kammeijer

  • Ondernemerschap
  • Drijfveren
  • de Zorg
  • Werken in teamverband
Gerelateerde sprekers

Patricia Engelaar-Kammeijer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: