Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Patricia Engelaar-Kammeijer

Patricia Engelaar-Kammeijer

Ondernemer in ‘drijfveren’

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Patricia Engelaar-Kammeijer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Patricia

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Na haar studie Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden heeft  Patricia jarenlang verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven bekleed. Als medeoprichter en directeur bij Management Drives heeft ze veel ervaringen opgedaan met drijfveermetingen bij het bedrijfsleven en de overheid. Sinds 2010 richt zij zich voornamelijk op de zorg, met een speciaal voor deze sector ontwikkelde drijfverentest, RealDrives Care&Cure.

Met het initiatief ‘Care Cure Change’ daagt Patricia zorginstellingen uit om de mensen en teams als uitgangspunt te nemen bij het verbeteren van hun organisatie. Haar ervaring is dat het herkennen van de drijfveerpatronen iedere keer weer resulteert in de richting van de oplossing.

Als ‘drijfveren’specialist is spreker Patricia Engelaar-Kammeijer betrokken bij leiderschapsprogramma’s bij ziekenhuizen, zelfsturings- en positioneringsvraagstukken in de ouderen- en gehandicaptenzorg, samenwerkingsproblemen binnen en fusies tussen maatschappen medisch specialisten, en houdt zij zich bezig met diverse managementvraagstukken zowel in de cure als de care sector. Daarnaast geeft ze trainingen Ondernemerschap in de zorg.

Wilt u een inspirerende lezing over wat de betekenis van drijfveren is voor het geluk van mensen in hun werk, hoe verschillend mensen zijn, hoe mensen leven tussen de werkelijke wereld en de wereld van de mogelijkheden, hoe mensen zich aanpassen aan hun werkomgeving en wat dat doet met emoties en gedrag? Spreker Patricia Engelaar-Kammeijer is de aanwezen persoon.

Lees het interview met Patricia Engelaar-Kammeijer 

Bekijk de lezingen van Patricia Engelaar-Kammeijer

  Lezingen van spreker Patricia Engelaar-Kammeijer

  • Ondernemerschap
  • Drijfveren
  • de Zorg
  • Werken in teamverband
Vrijblijvend informatie over Patricia Engelaar-Kammeijer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Patricia Engelaar-Kammeijer geeft lezingen over de volgende onderwerpen