Loading content ...

Patty Harpenau

Patty Harpenau

The Life Codes

Coach, auteur, trainer en spreker Patty Harpenau is de founder van The Life Foundation en de Life School. Met veel passie leidt ze trainers en coaches op. In haar lezingen en trainingen staat inspiratie altijd voorop.  Het uiteindelijke doel? Een fijne energiehuishouding én geluk.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Patty Harpenau studeerde Vedanta in India, kabbala in Israel, Soefisme in Hebron, Angelologie in Amerika en Londen en richtte in 1996 The Life Foundation op. Met passie geeft Patty haar cliënten een stevig duwtje in de juiste richting. Door actief mee te denken en nieuwe inzichten te verschaffen wordt de volgende stap gezet.

Als auteur van vele boeken waaronder de bestseller ‘The Life Codes’ en ‘the Wizards’ is Patty Harpenau een bekend schrijfster. Haar boek ‘The Life Codes’ is wereldwijd gepubliceerd en een bestseller in veel landen. Daarnaast schrijft ze drie keer per week een blog voor vrouw.nu. Patty Harpenau is naast coach en schrijver ook meditatieleraar. Ze leert op een toegankelijke manier mediteren, een cadeau voor je energiehuishouding! Patty doet graag iets extra’s voor haar medemens, zo begon ze samen met  Marjolein Hurkmans het initiatief ‘een muts voor een muts’. Handgemaakte mutsen voor mensen met kanker. Met dit initiatief wil ze mensen steun bieden en solidariteit uitten.

Spreker Patty Harpenau is gelicenseerd leraar van het Chopra Centrum. Tijdens haar reizen met Deepak Chopra heeft ze zich laten inspireren. Deepak wordt alom erkend als leider op het gebied van holistische gezondheid en menselijk potentieel. Zijn boek ‘De zeven spirituele wetten van succes’ staat al jaren op de New York Times bestsellerlijst. Tijdens workshops en coachings laat spreker Patty Harpenau zien hoe je de wetten van Deepak Chopra echt toe kan passen.  Daarnaast gaat ze in op vragen al ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘Hoe creer ik?’.

  Lezingen van spreker Patty Harpenau

  • Meer energie en geluk
  • De zeven spirituele wetten van succes
  • Coaching op verschillende levensgebieden

   

Patty Harpenau geeft lezingen over de volgende onderwerpen: