Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Paul Wormer

Paul Wormer

Arts en manager/bestuurder

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Paul Wormer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Paul

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Vanuit zijn achtergrond als huisarts, zijn ervaringen in de eerste en tweedelijnszorg spreekt Paul Wormer op een enthousiaste en bevlogen manier over de actuele thema’s in de zorg: trends en ontwikkelingen in de zorg, medisch leiderschap, samenwerking van professionals, de wereld van het management en de wereld van de professional. Een ander thema waar hij als arts en ondernemer zeer thuis in is is vitaliteit en bevlogenheid in het werk. Hierover schreef hij het boek ‘Vitaliteitsbijbel’. Vitaliteit is de energie voor succesvolle organisaties en vormt de sleutel tot geïnspireerd en doelgericht werken.

Als dagvoorzitter weet Paul tegelijk serieus én lichtvoetig de sprekers aan elkaar te koppelen, de deelnemers erbij te betrekken, en zodoende de bijeenkomst voor alle betrokkenen tot een succes te maken. Hij is snel van begrip en houdt het overzicht. Humor ontbreekt nooit!

Als het gaat om organisatievraagstukken gaat spreker Paul Wormer terug naar wat de kerndoelen van de organisatie zijn. Problemen zijn vaak te wijten aan onduidelijkheid over de doelen en op onduidelijkheden in de rollen die mensen innemen. Spreker Paul Wormer verzorgt lezingen aan een brede doelgroep,van doktoren en medisch-specialisten tot ondernemers en managers. Paul’s ontwapenende manier van vragen stellen zorgt voor een betrokken, ongedwongen sfeer. Met zijn positieve insteek weet hij zijn publiek te inspireren.

Bekijk de lezingen van Paul Wormer

   

  Lezingen van spreker Paul Wormer

  • gezondheidszorg
  • vitaliteit
  • inspiratie
  • dagvoorzitterschap
Vrijblijvend informatie over Paul Wormer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Paul Wormer geeft lezingen over de volgende onderwerpen