Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Samen met Paulien je bucketlist afstrepen!

Paulien van ‘t Westeinde

Paulien laat op een inspirerende manier zien hoe je meer uit het leven kunt halen, zowel zakelijk als privé.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Paulien van ‘t Westeinde

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Paulien

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Samen met Paulien je bucketlist afstrepen!

 • Je doelen duidelijk op papier zetten en deze daadwerkelijk realiseren?  Als spreker inspireert Paulien je om met je doelen aan de slag te gaan.
 • Een bucketlist iets voor later? Nee hoor, Paulien laat je op een andere manier kijken. Wellicht is er veel op je bucketlist nu al te realiseren!
Spreker Paulien van 't Westeinde

Afstrepen van je bucketlist en het realiseren van doelen

Je kan een leuker leven leiden, het is de hoogste tijd om daar mee te gaan beginnen want je weet nooit wanneer het je laatste dag is. Paulien verpakt deze diepe boodschap op een luchtige interactieve manier die impact heeft op haar publiek. Ze staat dan ook wel bekend als “Paulien – ik zou het gewoon doen – van ‘t Westeinde”.

Paulien is een bucketlist-ervaringsdeskundige met een missie om anderen aan te sporen hun eigen leven leuker te gaan maken. Vaak beseffen mensen pas na een nare gebeurtenis dat ze een tweede kans krijgen en benutten die beter. Op basis van gebeurtenissen maken mensen andere keuzes en komt vaak het besef dat het leven niet oneindig is. Waarom moet er eerst iets ingrijpends gebeuren voordat we actie ondernemen onze dromen waar te maken? Paulien schudt mensen wakker om andere keuzes te maken en echt te gaan LEVEN. Paulien gunt iedereen een leuker leven en laat zien hoe je dit voor jezelf vorm kan geven! Als enthousiaste storyteller maakt ze impact.

Bekijk de lezingen van Paulien van ‘t Westeinde
Lezing Paulien van 't Westeinde

Leven buiten je comfortzone

 • Deze lezing over het pakken van kansen en leven buiten je comfortzone. Wanneer heb jij voor het laatst iets gedaan wat je spannend vond? Iets nieuws? Het is ontzettend goed om af en toe buiten je comfortzone te stappen.

 • Deze interactieve sessie vol met inspirerende anekdotes geeft jou de power-boost om net dat stapje buiten je comfortzone te zetten en zo doelen en wensen te realiseren.

 • Paulien vertelt verhalen van wensen die zij, en anderen, hebben afgestreept. Hoe pak je dat aan? En wat komt erbij kijken? Buiten je comfortzone stappen, is dat wel leuk en kan ik dat ook?

workshop van Paulien van 't Westeinde

Iedereen een Bucketlist

 • In deze workshop om onder begeleiding je eigen bucketlist (langer) te maken. Wat is er voor jou nou echt belangrijk? Stel er staat niets in de weg, wat zou je dan écht graag willen?
 • Een leuke ontdekkingstocht waarin je jezelf en eventueel teamgenoten beter leert kennen door het creëren van een bucketlist. Deze sessie kan Paulien richten op carrière en werk, maar ook privéaspecten.
Lezing Paulien van 't Westeinde

Sterke verhalen

 • Een lezing waarin het delen van verhalen die niet zouden misstaan rond het kampvuur over uitgekomen bucketlistwensen en hoe dat in zijn werk ging centraal staan.

Training Paulien van 't Westeinde

B.U.C.K.E.T.-methode

 • In deze training van een dagdeel gaan de deelnemers aan de slag met de B.U.C.K.E.T.-methode. Dit is een 6-stappenplan waarin wordt aangeleerd om wensen ook echt te gaan afstrepen.
  Vrijblijvend informatie over Paulien van ‘t Westeinde

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Paulien van ‘t Westeinde geeft lezingen over de volgende onderwerpen