Loading content ...

Peter Berg

Peter Berg

Overwin je Obstakel

Stel je voor, je hebt de mooiste en prachtigste verhalen te vertellen, maar dat lukt in de meeste gevallen niet omdat je volledig dichtklapt. Spreker Peter Berg weet precies hoe dit voelt, hij stotterde namelijk heftig vanaf zijn 6e. Deze angst heeft hij inmiddels overwonnen en is nu zijn kracht geworden. Een lezing geven die blijft hangen en je aanzet tot actie.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peter Berg stottert. In het verleden soms zo heftig dat hij regelmatig niet uit zijn woorden kwam en situaties ging vermijden. Na 25 jaar was hij er helemaal klaar mee, hij wilde van alles en deed ook van alles, maar liep toch steeds tegen het stotteren aan. De frustraties van niet kunnen zeggen wat je wilt zeggen, grote angst en paniek om te spreken en continu nadenken over naderende situaties waarin je moet spreken en van tevoren al weet dat het toch niet gaat lukken.

20 november 2013 begon Peter aan zijn reis naar vrijheid. Een prachtige reis met hobbels en obstakels en met maar één doel, het worden van een fantastisch spreker! Tijdens zijn reis leerde hij anders naar een probleem te kijken en actief op zoek gaan naar oplossingen. Spreker Peter Berg is erachter gekomen hoe je de beste versie van jezelf kunt worden. Zijn strategie is toepasbaar op ieder obstakel.

De ultieme angst voor iemand die stottert, namelijk spreken voor een groot publiek, is zijn kracht geworden!

Deze lezing is leerzaam voor iedereen die vast zit in zijn leven en tegen een obstakel aanloopt, maar ook voor bedrijven die vooruit willen maar vastlopen.

  Overwin je obstakels, lezingen van spreker Peter Berg

  • Doorzettingsvermogen

  • Eigen kracht

  • Talenten ontdekken

  • Persoonlijke groei