Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Peter Gordijn

Peter Gordijn

Levenslessen van een Apachepiloot

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Peter Gordijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Peter

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Peter is in zijn vliegcarrière doorgegroeid tot gezagvoerder, section leader en vlieginstructeur. Hij is vier keer op uitzending geweest naar Afghanistan en één keer naar Mali. Hij heeft verschillende keren wapeninzet gehad en is zelf ook beschoten. Hiervoor heeft hij het gevechtsinsigne ontvangen.

Tijdens zijn lezing ‘Wakker!’ neemt hij je mee in de wereld van het helikoptervliegen: Strenge keuringen, militaire trainingen en vliegopleidingen. ‘Work hard, play hard’: riante salarissen, snelle auto’s en vrouwen jagen. Maar ook de serieuze kant komt aan bod: Gunnery training, radardreiging, vliegveiligheid, veel van huis en uiteindelijk op uitzending naar Afghanistan en Mali.

In 2006, toen hij op het punt stond voor de tweede keer op uitzending te gaan, zorgde een hernia voor een gedwongen moment van zelfreflectie. Zijn wereld waarin alles lukte en alles kon, viel ineens in duigen. Hulpeloos liggend op de bank vroeg hij zich af: Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Via dierbaren kwam Peter in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. Hij leerde op een hele andere manier naar zijn eigen leven te kijken. Zijn wereldbeeld was volledig bepaald door zijn opvoeding, scholing en omgeving. Hij leefde op de automatische piloot.

De persoonlijke ontwikkeling van spreker Peter Gordijn heeft zijn leven zo verrijkt, dat hij er een boek over heeft geschreven: ‘Wakker! – Levenslessen van een Apachepiloot’. Hij is gestopt bij Defensie en richt zich nu op het schrijven en spreken. Zo onderhield hij een blog terwijl hij op missie was, welke te vinden is op zijn website, inclusief videomateriaal van tijdens de missies.  Zijn nieuwe missie is mensen ‘wakker’ maken.

De kracht van Peter is de bijzondere combinatie van een harde militair die praat over softskills. Spreker Peter Gordijn inspireert zijn publiek om door de standaard manier van denken heen te breken. Durf te reflecteren en ga voor authenticiteit en vrijheid. 

Lees hier een interview met Peter.

Bekijk de lezingen van Peter Gordijn

  Wakker! – Levenslessen van een Apachepiloot’.
  Lezingen van spreker Peter Gordijn

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Vrijheid en Authenticiteit
  • Militair piloot
  • Conflict gebieden
  • Inspiratie
Vrijblijvend informatie over Peter Gordijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Peter Gordijn geeft lezingen over de volgende onderwerpen