Loading content ...

Peter van der Wel

Peter van der Wel

Futuroloog, econoom en topspreker

Spreker Peter van der Wel houdt van de toekomst. Hij spreekt al meer dan 20 jaar op congressen, seminars en andere bijeenkomsten over de toekomst. Maar een presentatie van Peter van der Wel is niet zo maar een verhaal. Als futuroloog, econoom en topspreker levert hij inspirerende en verrassende lezingen en presentaties. Een lezing van Peter van der Wel is behalve leerzaam en humoristisch ook een echte “wake up call”.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In een visueel verhaal neemt spreker Peter van der Wel u mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor ons allen, en waarom dat zo zal zijn. U krijgt hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. Peter behoort met een gemiddelde score van 9,2 tot de best beoordeelde sprekers in ons land en de inhoudelijke reacties en commentaren zijn louter positief. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.

Spreker Peter van der Wel heeft gewerkt voor vele grote multinationals, midden en kleinbedrijf, not-for-profits en vele overheden zowel lokaal als nationaal en internationaal. Van 1998 tot 2006 was Peter van der Wel directeur van de stichting EPN (Electronic-highway Platform Nederland) en van verschillende daar aan gelieerde stichtingen en platforms zoals de Safe Internet Foundation (SIF), het Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL), het Platform voor de Informatiesamenleving en Platform de Virtuele School.

Peter van der Wel is auteur van verschillende boeken over de toekomst en is lid van de World Future Society en vice president van de Dutch Future Society.

  Peter van der Wel: “The future has already started” 

   

  Fututoloog, econoom en spreker Peter van der Wel geeft lezingen over uiteenlopende thema’s geschikt voor verschillende doelgroepen.  Zijn lezingen worden beschreven als een echte  ‘wake up call’ en een ‘call to action’.

  Lezingen van spreker Peter van der Wel

  De wereld van 2030  

  • In een uiterst visuele lezing neemt Peter van der Wel zijn publiek mee langs vragen als: hoe ziet  de wereld eruit als computers ons werk overnemen? als het milieu probleem is opgelost? als we over meer dan genoeg (groene) energie beschikken?  Een inspirerende reis naar wat ons mogelijk staat te wachten….

   

  Lezingen van spreker Peter van der Wel

  Economie voor wereldverbeteraars

  • Op basis van zijn boek Economie voor Wereldverbeteraars schetst Peter de contouren voor zo’n nieuwe economie.  In deze lezing laat Peter van der Wel zien hoe we allemaal rijk en gelukkig kunnen worden, overal ter wereld! Met vele praktische aanbevelingen, zowel voor de politiek en beleidsmakers als voor uw persoonlijke situatie.
Gerelateerde sprekers

Peter van der Wel geeft lezingen over de volgende onderwerpen: