Loading content ...

Philip van Roosmalen

Philip van Roosmalen

het wel een wee van het Midden- Kleinbedrijf

De lezingen van spreker Philip van Roosmalen staan veelal in het teken van het ondernemerschap. Met veel humor en stevige zelfreflectie weet hij het publiek met gemak een uur te boeien. Philip geeft lezingen over verschillende thema’s.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Philip van Roosmalen is vanaf 1983 werkzaam in het Midden- en Kleinbedrijf. In zijn dagelijkse praktijk, als bedrijfsadviseur MKB krijgt spreker Philph van Roosmalen te maken met alle denkbare thema’s waar ondernemers tegenaanlopen. Financiën, marketing, personeelsmanagement, werving & selectie, incasso, sales e.d.

Na een korte loopbaan als senior consultant bij het Instituut Midden- en Kleinbedrijf besluit Philp van Roosmalen verder te gaan als zelfstandig adviseur in het Midden- en Kleinbedrijf. Als een van de 14.000.000 MKB’ers besloot Philip zich duidelijk te onderscheiden van de massa. Philip zette naast zijn adviesactiviteiten samen met ras Hagenees Sjaak Bral (commentaar van Sjaak op Philip….”Die man lult een tram de rails uit!”), met veel succes, de E.H.B.O. Business Show op de planken in het theater. Daarnaast was hij docent aan de Haagse Hogeschool.

Tijdens zijn seminars deelt spreker Philip van Roosmalen zijn praktijkervaring in het Midden- en Kleinbedrijf te delen met vele ondernemers. In 2015 besloot Philip om tevens het bedrijf inspirerendedronevideo.nl te gaan exploiteren. Inspirerendedronevideo.nl is een bedrijf gespecialiseerd in luchtfoto- en videografie. Ook werkt hij momenteel aan zijn boek met de titel “De Advizeur…waar een wil is, is hij weg!” een bloemlezing van vele absurde situaties welke hij heeft meegemaakt als adviseur (en ondernemer) in het Midden- en Kleinbedrijf.

Philip van Roosmalen mag graag zijn publiek een spiegel voorhouden teneinde, met veel humor en de nodige zelfspot, een ieder naar huis te laten gaan met concrete verbeterpunten voor het eigen bedrijf.

  Lezingen van spreker Philip van Roosmalen

  • Waarom de oorzaak aanpakken als je het symptoom kunt bestrijden!
  •  Er kan er maar een de goedkoopste zijn……en gelukkig ben ik dat niet!
  • Het wel en wee in het MKB  
  • Ook de Dienstenklant is bijdehand
  • Hoera…we zitten in een crisis

   

Gerelateerde sprekers

Philip van Roosmalen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: