Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Prema Devi

Prema Devi

Moderne monnik - spreekster over zingeving en luxe

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Prema Devi

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Prema

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Door de drukte van het dagelijks leven rennen we onszelf nog weleens voorbij! Hoe creer je de juiste balans en zorg je er voor dat je optimaal geniet? Spreker Prema Devi is bevlogen, gepassioneerd, ambitieus, walks her talk en vertelt tijdens haar lezingen met compassie en een vleugje humor over het belang van stilte in jezelf in het moderne leven.

Zelf  heeft Pema jarenlang als stewardess gewerkt bij de KLM. Ze weet hoe het is om in twee werelden te leven (die van zingeving en luxe) en hoe je deze optimaal combineert. Hierdoor is ze een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Spreker Prema Devi heeft de studie stressmanagement gevolgd en is meer dan een jaar in retraite geweest bij de Ishaya’s. In 2008 heeft ze de Ishayas’ Ascension Teaching in Nederland opgezet. Sindsdien geeft ze in binnen- en buitenland les in deze bijzondere Ascension meditatietechniek die uitstekend past in deze moderne tijd. Ze coacht ook individueel mensen om vanuit de stilte te werken.

Zij is schrijfster van de wekelijkse Conscious Notes (korte berichtjes over bewustzijn in het dagelijks leven) en is momenteel bezig aan haar nieuwe boek over moderne spiritualiteit. De mogelijkheid bestaat een verzameling conscious notes voor de gelegenheid in boekvorm te bundelen en aan de deelnemers te verstrekken.

Prema Devi spreekt op conferenties en voor bedrijven, overheden, netwerk- en ondernemersverenigingen. Haar lezingen zijn onconventioneel, down-to-earth en praktijkgericht.  Prema Devi geeft lezingen over ‘Rust en Ruimte in je Hoofd’ in binnen- en buitenland.

Lees hier in interview met spreker Prema Devi

Bekijk de lezingen van Prema Devi

  Lezing van spreker Prema Devi 

  Rust en Ruimte in je hoofd

  • Prema Devi deelt haar ervaring en inzichten over innerlijke rust in een druk leven. Hoe zorg je dat je jezelf niet meer voorbij rent? Hoe behoud je je rust in drukke situaties? Prema Devi inspireert, geeft heldere praktijkvoorbeelden en laat de deelnemers regelmatig ervaren wat ze uitlegt. Mogelijk voor grote groepen.

   

  Interactieve bewustwordingssessie  van spreker Prema Devi 

  De stilte in jezelf

  • Een sessie waarin Prema Devi de deelnemers begeleid naar ontspanning en verbinding met het echte zelf. Doen en ervaren. Gewoon zittend op de stoel, en voor iedereen te volgen. Past perfect tijdens een teamdag, een conferentie of een training waar deelnemers veel met het hoofd bezig zijn.
  • De deelnemers voelen zich achteraf ontspannen, opgeladen, verbonden met zichzelf en krijgen vaak nieuwe inzichten en ideeën. De oefeningen kunnen ze zelf ook thuis of op het werk doen. Deze sessie is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.


  Workshop van spreker Prema Devi 

  Verbinding met jezelf en de ander

  • Een workshop specifiek gericht op het vergroten van de samenwerking in een team. De focus in deze workshop ligt op: Hoe kom je in werkelijke verbinding met jezelf en de ander? Vanuit verbinding is er minder ruis, meer plezier en meer effectiviteit in het team. Deze workshop is ideaal voor een groep van maximaal 15 personen.
Vrijblijvend informatie over Prema Devi

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prema Devi geeft lezingen over de volgende onderwerpen