Loading content ...

Prema Devi

Prema Devi

Moderne monnik - spreekster over zingeving en luxe

Spreker Prema Devi wordt ook wel ‘de monnik op hakken’ genoemd. Ze maakt mensen bewust van de stilte in zichzelf. De plek waar je innerlijke rust, balans en vrijheid ervaart. Los van de chaos van gedachten en meer in vertrouwen met jezelf. Een plek die iedereen heeft en zou moeten kennen om niet opgeslokt te worden door de toenemende informatiestroom.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door de drukte van het dagelijks leven rennen we onszelf nog weleens voorbij! Hoe creer je de juiste balans en zorg je er voor dat je optimaal geniet? Spreker Prema Devi is bevlogen, gepassioneerd, ambitieus, walks her talk en vertelt tijdens haar lezingen met compassie en een vleugje humor over het belang van stilte in jezelf in het moderne leven.

Zelf  heeft Pema jarenlang als stewardess gewerkt bij de KLM. Ze weet hoe het is om in twee werelden te leven (die van zingeving en luxe) en hoe je deze optimaal combineert. Hierdoor is ze een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Spreker Prema Devi heeft de studie stressmanagement gevolgd en is meer dan een jaar in retraite geweest bij de Ishaya’s. In 2008 heeft ze de Ishayas’ Ascension Teaching in Nederland opgezet. Sindsdien geeft ze in binnen- en buitenland les in deze bijzondere Ascension meditatietechniek die uitstekend past in deze moderne tijd. Ze coacht ook individueel mensen om vanuit de stilte te werken.

Zij is schrijfster van de wekelijkse Conscious Notes (korte berichtjes over bewustzijn in het dagelijks leven) en is momenteel bezig aan haar nieuwe boek over moderne spiritualiteit. De mogelijkheid bestaat een verzameling conscious notes voor de gelegenheid in boekvorm te bundelen en aan de deelnemers te verstrekken.

Prema Devi spreekt op conferenties en voor bedrijven, overheden, netwerk- en ondernemersverenigingen. Haar lezingen zijn onconventioneel, down-to-earth en praktijkgericht.  Prema Devi geeft lezingen over ‘Rust en Ruimte in je Hoofd’ in binnen- en buitenland.

Lees hier in interview met spreker Prema Devi

  Lezingen van spreker Prema Devi

  • De stilte in jezelf
  • Rust en ruimte in je hoofd
  • Verbinding met jezelf en anderen
  • Be the change
Gerelateerde sprekers

Prema Devi geeft lezingen over de volgende onderwerpen: