Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Lezingen over proactieve maatregelen met als doel het voorkomen van acties van criminele of terroristische aard

Ran Cohen

Ran Cohen

Veiligheid voor de overheid en het bedrijfsleven

Tarieven en beschikbaarheid
Ran Cohen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ran

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Veiligheid voor de overheid en het bedrijfsleven

Spreker Ran Cohen heeft zich op veel verschillende plekken ter wereld ingezet voor (publieke) veiligheid. Hij heeft in meer dan 30 landen voor verschillende bedrijven en overheden gewerkt. Sinds 2007 is hij actief in Nederland.

Ran geeft lezingen aan verschillende organisaties en instanties over de hele wereld. Zo geeft hij onder anderen lezingen over beleidsvorming op gebied van veiligheid binnen gemeenten en overheden, veiligheidsmaatregelen in ziekenhuizen, bewaking op vliegvelden en dataprotectie voor grote multinationals. Hij biedt proactieve maatregelen met als doel het voorkomen van acties van criminele of terroristische aard.

Spreker Ran Cohen werkt met de SDR® methode. De methode  staat voor Search, Detect, React en stelt gebruikers in staat om afwijkend gedrag op te sporen voordat dit uitmondt in een schadelijke actie. Aandacht voor details en snel kunnen beoordelen of we te maken hebben met een bedreiging; het is een proces dat zich in een fractie van seconden afspeelt. Onderscheid kunnen maken tussen een vreemde situatie en een serieuze bedreiging en snel kunnen reageren om zo het incident te voorkomen. Samen zorgen deze factoren voor het voorkomen van criminele activiteiten.  Persoonlijk contact en een vriendelijke aanpak is kenmerkend voor de methode. Wanneer er afwijkend gedrag gesignaleerd wordt zal men op informele wijze in gesprek gaan, voordat iemand als verdachte zal worden aangeduid. 

Ran Cohen geeft alleen lezingen in het Engels.

Bekijk de lezingen van Ran Cohen
Lezing van spreker Ran Cohen

Veiligheid binnen Gemeente en Overheden

  • Gemeente en Overheden hebben steeds vaker te maken met bedreiging op gebied van beveiliging. Ran Cohen geeft advies over het signaleren van dit soort bedreigingen. Publieke veiligheid staat voorop, en daarmee is publiek vertrouwen een belangrijke factor. Daarnaast laat Ran laat zien hoe je met beleidsvoering invloed kan hebben op gedragsprofilering.
Lezing van spreker Ran Cohen

Gedragsprofilering

  • Gedragsprofilering speelt een belangrijke rol binnen de SDR methode. Ran Cohen laat zien op welk gedrag we moeten letten en hoe je onderscheid kan maken tussen ongewoon gedrag en gedrag dat wel degelijk een bedreiging kan zijn. Tijdens deze lezing komt ook etnish profileren aan bod. Ran laat zien hoe je door middel van gedragsprofilering, etnish profileren uit kan sluiten.
Lezing van spreker Ran Cohen

Data Loss Prevention binnen bedrijven

  • Het verliezen of lekken van data kan verstrekkende gevolgen hebben. Vandaar dat bedrijven enorm veel investeren in loss prevention. Ran Cohen laat zien hoe je samen met je personeel actief kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving.
Lezing van spreker Ran Cohen

Bewustzijn & Veiligheid

  • Als publieke faciliteit, zoals een ziekenhuis of verzorgingscentrum staat het bieden van goede zorg voorop. Veiligheid is uiteraard een van de factoren die deze goede zorg moeten garanderen. Het is dan juist om de nodige veiligheids- maatregelen te nemen die  ervoor zorgen dat je de gewenste veiligheid kan bieden. Deze lezing gaat over bewustzijn van de risico’s. Veiligheidsmaatregelen hoeven niet altijd zichtbaar te zijn om toch een gevoel van veiligheid te kunnen ervaren.We willen de zekerheid kunnen bieden dat ongewenste situaties zowel voorkomen als verholpen kunnen worden. Door middel van het delen van kennis en het creëren van bewustzijn gaat Ran Cohen met zijn publiek aan de slag.
Lezing van spreker Ran Cohen

Beveiliging van publieke locaties

  • Als beveiliger van publieke locaties zoals het vliegveld, treinstations en winkelcentra ben je altijd alert. Maar op welke factoren moet je eigenlijk in de gaten houden? en welke signalen vormen een bedreiging? Met de juiste training ben jij in staat de juiste situaties te herkennen en zo mogelijke bedreigingen vroegtijdig te signaleren. Tijdens deze presentatie ligt de focus voornamelijk op effectieve preventie.
Vrijblijvend informatie over Ran Cohen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Ran Cohen geeft lezingen over de volgende onderwerpen