Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rein van der Mast

Rein van der Mast

Additive Manufacturing (3D printen)

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Rein van der Mast

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rein

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

In 2013 introduceerde hij ‘s werelds eerste 3D geprinte vulpen, geprint in titanium! Rein van der Mast behoort tot de kleine groep experts in Nederland op gebied van 3D printen.

Spreker Rein van der Mast studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Daarnaast verdiepte hij er zich bij Werktuigbouwkunde in machinebouw en ontdekte 3D printen. Wat later paste hij het toe en deed onderzoek naar nieuwe toepassingsmogelijkheden ervan. Als manager Design & Engineering bij was hij nauw betrokken bij het ontstaan van Additive Industries, producent van ’s lands eerste industriële poederbed metaalprinter. Hij is eigenaar van SOLide | SOLutions In Design Engineering, publiceert, adviseert en verricht onderzoek. Rein geeft inspirerende lezingen over kansen die 3D printen biedt en laat bedrijven in workshops ontdekken welke kansen 3D printen hen biedt.

Bekijk de lezingen van Rein van der Mast

  Lezingen van spreker Rein van der Mast

  •       3D printen binnen uw bedrijf?

  3D printen, ook additive manufacturing genoemd, leek aanvankelijk een leuke hobby. Inmiddels is gebleken dat er wel degelijk renderende toepassingen mogelijk zijn die 3D printen interessant maken voor producenten en bedrijven. Spreker Rein van der Mast laat zien op welke manier nieuwe technieken van waarde kunnen zijn binnen uw bedrijf, ook in combinatie met de aanwezige, meer conventionele productiemiddelen.

   

  •        3D printen en Customization

  3D printen biedt enorm veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk. Steeds vaker kan de individuele consument direct invloed uitoefenen op het product zoals het voor hem klantorder-gestuurd gemaakt wordt.  Wanneer de behoefte aan variatie in uw assortiment toeneemt biedt 3D printen de mogelijkheid hier op in te spelen. Ook voor het maken vanreserveonderdelen is 3D printen geschikt en het biedt ruimte aan nieuwe bedrijfsmodellen en inrichting van de productieketen.

Vrijblijvend informatie over Rein van der Mast

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Rein van der Mast geeft lezingen over de volgende onderwerpen