Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Renate Oprinsen

Renate O’Prinsen

Organisatiecoach voor veerkracht en verbinding

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Renate O’Prinsen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Renate

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Renate O’Prinsen heeft na haar atheneum verschillende opleidingen gevolgd, op het gebied van marketing, management, verandermanagement, intuïtieve ontwikkeling en een pad tot innerlijk leren aan de Pulsar Academie. Op 30- jarige leeftijd was zij al in een functie als directeur in de commerciële business op basis van haar ‘eigen wijsheid’. Consultancy trok haar en in 2001 maakte zij de stap om werkzaam te worden als ‘expeditieleider’ / procesontwikkelaar met de focus op gedrag en dat wat mensen beweegt. Begin 2014 begon Renate haar eigen bedrijf: ‘Renate O’Prinsen, wérkelijk veranderen.

Renate wil haar levensverhaal en pad van dieper leren in de wereld brengen en binnen organisaties de (kwetsbare) dialoog voeren over thema’s die raken. Over haar eigen ontdekkingstocht in het leven heeft zij tevens een boek geschreven: ’Trouwen met jezelf’. De verbinding tussen de privé- en werkwereld wordt hier in alle openheid en kwetsbaarheid gemaakt. Er bestaat geen scheiding  tussen de werelden waarin wij leven en werken. Wij zijn dit gaan geloven, maar het is een illusie in de beleving van spreker Renate O’Prinsen.

In gesprek gaan met organisaties doet spreker Renate O’Prinsen graag, dit biedt haar gelegenheid bij te dragen aan de groei van mensen en het ontstaan van creatieve organisaties met een ziel. Zij prikt in vastgeroeste systemen en bevroren verlangens en brengt zo talenten en het persoonlijk leiderschap weer tot bloei. Dit alles zal de wereld waarin wij leven en werken, nog mooier maken. Zoals Renate zelf stelt, “Alleen ga je sneller. Samen kom je verder.” Vanuit haar persoonlijke kracht weet zij de kern te raken en mensen en organisaties in te zien hoe de menselijke connectie weer wordt hersteld. Haar lezingen kunnen zeer specifiek worden toegespitst op uw wensen en behoeften. Zowel een breed publiek als een discussie in kleiner verband over een specifiek thema behoren tot de mogelijkheden. Renate praat met u over passies en talenten, over de eigen kracht ontdekken en deze benutten, over de balans tussen leven en werken.

Bekijk de lezingen van Renate O’Prinsen

  Lezingen over spreker Renate O’Prinsen

  • Inspiratie
  • Persoonlijk leiderschap
  • Wat is je persoonlijke talent
  • Opzoek gaan naar je passie
  • Het opnieuw vinden van de werk-leven balans
  • Het ontdekken van de ziel van het werk
  • Je bent zelf het instrument voor verandering
  • De kracht van kwetsbaarheid

Vrijblijvend informatie over Renate O’Prinsen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Renate O’Prinsen geeft lezingen over de volgende onderwerpen