Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Renee Kelder

Renee Kelder

Verslavingsdeskundige

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Renee Kelder

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Renee

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Renee Kelder (1985) is afgestudeerd maatschappelijk werkster en schrijfster.  Het boek De Parttime-junkie is Renee Kelders debuut waarmee ze zichzelf neerzet als verslavingsdeskundige en de eerste die met een autobiografisch boek verschijnt over GHB. Renee studeerde in 2015 af met een universitair onderzoek naar verslaving en terugvalproblematiek. Daarnaast schreef ze hetzelfde jaar mee aan het boek ‘Nederland, een objectief zelfportret’, haar bijdrage gaat over de XTC pil.

Verslaving is een universeel thema. Drugs als XTC, speed en GHB zijn sterk vertegenwoordigd in ons land en ook daarbuiten. De dialoog over de normalisering van drugsgebruik moet (vaker) worden gevoerd. Want maar liefst 1 op de 5 mensen raakt op de een of andere wijze verslaafd in zijn leven en wat betreft GHB is deze drug nog verslavender dan heroïne. Tijdens een lezing over drugs zal spreker Renee Kelder vanuit haar eigen ervaring vertellen.

Renee spreekt regelmatig over maatschappelijke en verslavingsgerelateerde thema’s. Dit deed ze o.a. op Lowlands, op middelbare scholen, bij overheidsinstanties en in het bedrijfsleven. Ook is Renee Kelder regelmatig in de media te zien. Ze was onder meer te zien bij Spuiten en Slikken, De Wandeling, Pauw en Witteman en op de Belgische tv. Naast haar lezingen omtrent verslaving geeft Renee ook trainingen gegeven aan mariniers over de werking van groepsprocessen en wilskracht.

Bekijk de lezingen van Renee Kelder

   De Parttime-junkie

   Lezingen van spreker Renee Kelder

  • Lezingen over drugsgebruik en verslaving
  • Lezingen over wilskracht
  • Leszingen over groepsprocessen

  Schrijftraining ‘Debuteren kun je leren!’ o.l.v. De schrijvende zusjes

  Renee geeft samen met haar zus en schrijfster Eva Kelder schrijftrainingen ‘Debuteren kun je leren!’. In deze unieke en persoonlijke training leggen de schrijvende zusjes Eva & Renee Kelder uit dat iedereen een geboren verhalenverteller is. Zij geloven dat iedereen iets te vertellen heeft. Wat is jouw verhaal? Tijdens de training reiken ze je handvaten aan om het schrijven als tool te gebruiken en zo te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je naartoe wilt. Vice versa leidt deze zelfkennis en het ontdekken van je persoonlijke drijfveren tot succesvol schrijven.

  Ze gaan samen met jou het verhaal, waar je aan werkt of dat in je hoofd zit, kneden, smeden en perfectioneren. Aan de hand van theorie, inspiratiebronnen uit kunst en filosofie, en praktische, intensieve begeleiding – individueel en in groepsverband – werken ze toe naar je (autobiografisch) debuut.

  Lees hier meer over de schrijftraining & Lees hier het interview met spreker Renee Kelder.

   

Vrijblijvend informatie over Renee Kelder

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renee Kelder geeft lezingen over de volgende onderwerpen