Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Richard Bordes

Richard Bordes

'Lawaaimaker'

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Richard Bordes

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Richard

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Richard Bordes is van huis uit Strategisch B2B Marketing en Social Media expert.  Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en commercie binnen de Nederlandse B2B wereld. Zo maakte hij hands-on vele veranderingen mee en stond aan de wieg van vele succesvolle toepassingen die nu een onlosmakelijk onderdeel van jouw leven zijn. Zijn visie en blik de op de continu veranderende wereld om ons heen gebruikt hij tevens in zijn marketing- en communicatie-adviezen.

Richard noemt zichzelf lawaaimaker. Zonder lawaai wordt niemand wakker, ontstaat geen verandering en worden slechts de gebaande paden belopen. Spreker Richard Bordes stelt brutale vragen en schudt zijn publiek wakker. Door zijn beeldende wijze van vertellen, waarbij hij met herkenbare verhalen de vinger op de zere plek weet te leggen en vooroordelen weet weg te nemen, heeft deze lawaaimaker al velen weten te boeien en op andere gedachten weten te brengen. En dat altijd met een verrassende titel én een onverwachte twist. Zo is hij ook in 2011 geëindigd bij de “33 meest eigenzinnige columnisten van Nederland”.

Daarnaast is hij columnist en in 2015 de meest kwalitatieve marketing- blogger van Nederland geworden. Maar ook de bedenker van het LinkedIn Business Game en de presentator van zijn eigen business Radioshow “Bordes op de Borrel”.    

Bekijk de lezingen van Richard Bordes

  Lezingen van spreker Richard Bordes

  Lezing van Richard Bordes

  Uw eigen Talkshow

   • Als dagvoorzitter vind Richard de meeste congressen en bijeenkomsten saai en voorspelbaar. Daarom heeft hij een concept ontwikkeld waarbij sprekers geen Powerpoint meer mogen gebruiken en presentaties worden vervangen door interviews. Na een gedegen redactie en voorbereiding trakteert hij uw gasten op een snelle en diepgaande talkshow. Sprekers worden gasten op de bank en Richard gaat samen met uw publiek op zoek naar de rode draad. Zonder de agenda met de zaal te delen managet hij uw bijeenkomst tot op de minuut in een losse en open sfeer met veel interactie. Uw congres brengt zo optimaal de informatie over en is altijd verrassend en uitdagend.


  Lezing van Richard Bordes

  Powersessie Social Selling & Networking met LinkedIn

   • Als officieel LinkedIn Ambassadeur en de uitvinder van de LinkedIn Business Game kan Richard als geen ander uitleggen waarom elke organisatie LinkedIn zou moeten inzetten in de communicatie met haar netwerk. Want u wilt toch ook nieuwe klanten scoren en met uw team 500.000 views in 1 maand krijgen?


  Lezing van Richard Bordes

  De verloren klant in de wereld van morgen (Sales / Marketing)

   • Verkoop en Marketing zijn volgens Richard de leukste en meest sociale beroepen. Maar waarom kijken wij dan zo raar naar onze klanten? Kijk met Richard mee in het brein van de koper en de verkoper en laat uw verbazen en tot nieuwe inzichten komen


  Lezing van Richard Bordes

  Bordes op de Borrel Radioshow

  • Bordes op de Borrel is een internet radioprogramma dat informatie en business entertainment bij uw op de zaak combineert. Zo maakt u niet alleen live uw eigen radioshow op je eigen locatie. Maar nodig je ook al uw relaties, klanten en prospects uit om dit zelf mee te maken. Zij zijn namelijk een onderdeel van het programma. En achteraf krijg u direct alle interviews als losse Podcasts in bezit. U maakt dus live content die je kan delen via uw website, nieuwsbrieven en sociale media. En daarvoor krijgt u een gedegen communicatieplan. Bordes op de Borrel is een totaalconcept. Niet alleen de radio-uitzending maar ook de redactie, inhoudsbepaling en de communicatie voor en na de uitzending horen hierbij.
Vrijblijvend informatie over Richard Bordes

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Richard Bordes geeft lezingen over de volgende onderwerpen