Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Expert op het gebied van leiderschap, management en sales

Rick Willemsen

Rick Willemsen

Authentiek Leiderschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Rick Willemsen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rick

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Rick Willemsen te boeken

 • Rick’s expertise ligt op het gebied van leiderschap, management en sales.
 • De ervaring als leidinggevende gebruikt hij in zijn dagelijkse werk als coach, facilitator, spreker en dagvoorzitter en daagt deelnemers uit om het beste en het meest authentieke van zichzelf te laten zien.
 • Rick spreekt in Nederlands en Engels
Spreker Rick Willemsen

Expert op het gebied van leiderschap, management en sales

Spreker Rick Willemsen traint, coacht en begeleid leiders en managers omdat hij ervan overtuigd is dat leren individuen en organisaties succesvoller en gelukkiger maakt.

Mensen bewust maken van hun potentieel, leiders en teams coachen om dichtbij zichzelf te blijven en managers trainen in het boeken van concrete resultaten. Hoe groot of klein de groep ook is: uiteindelijk gaat het om wat en hoe mensen met elkaar communiceren. Door te zien wat je doet, te horen wat je zegt en uit te spreken wat jij en de ander voelt ben je samen aan het leren en boek je resultaat. Leren verrijkt organisaties!

Rick’s expertise ligt op het gebied van leiderschap, management en sales. Momenteel begeleid hij vooral MT ’s op het gebied van leiderschap en veranderen en coacht midden managers en professionals op het gebied van teamontwikkeling, zelfsturing, beïnvloeden, sales en ondernemerschap. Samen met collega Anita Bakker verzorgt hij seminars Coachend leidinggeven en De kracht van zelfsturende teams.  Rick schreef o.a. het boek “Pitch-van elevator tot aanbesteding (Van Duuren Media 2014)” en “Echte leiders in echte organisaties-meer impact door authenticiteit (Scriptum, 2011)”.

In 2016 start spreker Rick Willemsen zijn eigen bedrijf. Daarvoor werkt hij ruim 20 jaar als trainer, adviseur, spreker en schrijver. Dit deed hij bij Boertien en Vergouwen Overduin en later bij Twijnstra Gudde. In de periode 2007-2015 gaf hij leiding aan professionals en stuurde diverse teams aan. De ervaring als leidinggevende gebruikt hij in zijn dagelijkse werk als coach, facilitator, spreker en dagvoorzitter en daagt deelnemers uit om het beste en het meest authentieke van zichzelf te laten zien.

Zijn opdrachtgevers komen zowel uit de profit als non profit branche. Rick werkt in het Nederlands en Engels en werkte als trainer, coach en programmamanager voor onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Schiphol, ABN AMRO, Robeco, Bureau Jeugdzorg, HWW Zorg, ING, Randstad, Prodemos, Gemeente Enkhuizen, Albert Heijn, PepeJeans, Breman, Van der Hilst Communicatie, LHV, Hogeschool Rotterdam, C&A, TNO Delft, Alliander, Ministerie van Sociale Zaken.

Bekijk de lezingen van Rick Willemsen
Lezingen van spreker Rick Willemsen

De lezingen van spreker Rick Willemsen gaan o.a. over

 • Coachend leidinggeven
 • De kracht van Zelfsturende teams
 • Sales en ondernemerschap

  Referenties

  Afgelopen dinsdag heeft Rick voor mij en 75 collega’s een webinar gegeven over het groeien op je thuiswerkplek. Hoe houd je het leuk en interessant en hoe houd je voldoende energie over? Rick heeft ons geleerd over de werking van ons brein en in welke valkuilen we stappen. Ook heeft hij praktische tips gegeven voor meer ontspanning. Zeker relevant voor ons, omdat we veel thuiswerken en zittend werk hebben. Rick is enthousiast, energiek en heeft gezorgd voor een perfecte voorbereiding voor het webinar, zodat het volledig aan onze wensen voldeed!

  Danielle Flach - ABN Amro MeesPierson, Directeur West- en Midden-Brabant

  Vrijblijvend informatie over Rick Willemsen

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Rick Willemsen geeft lezingen over de volgende onderwerpen