Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Rick Willemsen

Rick Willemsen

Authentiek Leiderschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Rick Willemsen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rick

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Rick Willemsen traint, coacht en begeleid leiders en managers omdat hij ervan overtuigd is dat leren individuen en organisaties succesvoller en gelukkiger maakt.

Mensen bewust maken van hun potentieel, leiders en teams coachen om dichtbij zichzelf te blijven en managers trainen in het boeken van concrete resultaten. Hoe groot of klein de groep ook is: uiteindelijk gaat het om wat en hoe mensen met elkaar communiceren. Door te zien wat je doet, te horen wat je zegt en uit te spreken wat jij en de ander voelt ben je samen aan het leren en boek je resultaat. Leren verrijkt organisaties!

Rick’s expertise ligt op het gebied van leiderschap, management en sales. Momenteel begeleid hij vooral MT ’s op het gebied van leiderschap en veranderen en coacht midden managers en professionals op het gebied van teamontwikkeling, zelfsturing, beïnvloeden, sales en ondernemerschap. Samen met collega Anita Bakker verzorgt hij seminars Coachend leidinggeven en De kracht van zelfsturende teams.  Rick schreef o.a. het boek “Pitch-van elevator tot aanbesteding (Van Duuren Media 2014)” en “Echte leiders in echte organisaties-meer impact door authenticiteit (Scriptum, 2011)”.

In 2016 start sprekr Rick Willemsen zijn eigen bedrijf. Daarvoor werkt hij ruim 20 jaar als trainer, adviseur, spreker en schrijver. Dit deed hij bij Boertien en Vergouwen Overduin en later bij Twynstra Gudde. In de periode 2007-2015 gaf hij leiding aan professionals en stuurde diverse teams aan. De ervaring als leidinggevende gebruikt hij in zijn dagelijkse werk als coach, facilitator, spreker en dagvoorzitter en daagt deelnemers uit om het beste en het meest authentieke van zichzelf te laten zien.

Zijn opdrachtgevers komen zowel uit de profit als non profit branche. Rick werkt in het Nederlands en Engels en werkte als trainer, coach en programmamanager voor onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Schiphol, ABN AMRO, Robeco, Bureau Jeugdzorg, HWW Zorg, ING, Randstad, Prodemos, Gemeente Enkhuizen, Albert Heijn, PepeJeans, Breman, Van der Hilst Communicatie, LHV, Hogeschool Rotterdam, C&A, TNO Delft, Alliander, Ministerie van Sociale Zaken.

Bekijk de lezingen van Rick Willemsen

    Lezingen van spreker Rick Willemsen

    • Coachend leidinggeven
    • De kracht van Zelfsturende teams
    • Sales en ondernemerschap
Vrijblijvend informatie over Rick Willemsen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Rick Willemsen geeft lezingen over de volgende onderwerpen