Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Rob Looye

Rob Looye

Ondernemerschap en verandering

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Rob Looye

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Rob

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Rob Looye studeerde economie en marketing aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarnaast behaalde hij een de postdoctorale titel Master of Real Estate (MRE) aan de universiteit van Amsterdam. Momenteel investeerder en mede-eigenaar van meerdere bedrijven en o.a. mentor van verschillende (jonge) ondernemers. Rob is altijd op zoek naar de mens achter het proces, de gebeurtenis of de situatie. Vanuit dit oogpunt kijkt Rob graag naar verandermogelijkheden. Dit doet hij binnen organisaties, op sociaal vlak en privé. Waarom handelt iemand/een organisatie zoals hij doet? Zit er een patroon in? Is het effectief? Hoe kan het beter?

Verandering legt de zwakte van de persoon/organisatie bloot, niet van de situatie, is een uitdrukking die Rob graag vanuit eigen ervaring hanteert. Vanuit zwakte wordt je sterk. Veranderingen vragen enorm veel van ons. Het is dan ook nogal een uitdaging om dit aan te gaan. Ontwikkeling gaat dus over durven veranderen!

Dat verandering veel verder gaat dan een 3, 4, 5 stappenplan uit een zelfhulpboek werd Rob al snel duidelijk. Vaak moet je figuurlijk vallen om vervolgens weer op te staan om sneller verder te komen. Het is niet makkelijk patronen te doorbreken. Daarnaast vraagt verandering om een kritische reflectie: je kracht opzoeken door je zwaktes bloot op open op tafel te zien liggen. Voordat je een stap (en wat voor één!) vooruit kan doen, moet je vaak eerst een stap terug.  Rob weet je als geen ander te enthousiasmeren om deze stappen te zetten. Voor organisaties betekent dit dat het belangrijkste onderdeel, namelijk de mensen, beter gaan renderen op zowel sociaal als werktechnisch vlak, wat vervolgens weer inhoud dat de organisatie ‘an sich’ beter zal renderen en presteren.

Gedreven, gepassioneerd en geïnspireerd!

Hoe kom jij sneller verder? Hoe gaan de mensen in jouw organisatie beter renderen? De passie van spreker Rob Looye is om enerzijds mensen sneller verder te helpen op allerlei gebieden in hun leven en anderzijds organisaties te helpen meer rendement te halen uit ‘gezondere’ mensen. Dit komt voort uit zijn eigen gedrevenheid en ervaring met de resultaten van deze verandering!

Tijdens zijn lezingen is deze gedrevenheid een inspiratie voor velen. Als spreker gebruikt Rob, als voorbeelden voor zijn publiek, veel verhalen uit de praktijk en zijn eigen ervaringen van vallen en opstaan. Dit maakt de lezing zeer toegankelijk en de aangereikte tools direct toepasbaar.

Bekijk de lezingen van Rob Looye

  Lezingen van spreker Rob Looye

  • Ondernemerschap
  • Leiderschap
  • Communicatie
  • Sales/dealmaking
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Filosofie
Vrijblijvend informatie over Rob Looye

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rob Looye geeft lezingen over de volgende onderwerpen