Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Breinbewuster werken en meer bevlogenheid en betrokkenheid creëren

Rolf Bruins

Breinwetenschap

Tarieven en beschikbaarheid
Rolf Bruins

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rolf

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Rolf Bruins is meer dan twintig jaar in rollen als docent, onderzoeker, auteur en directeur werkzaam in het hoger beroepsonderwijs. Binnen zijn hbo-onderwijsloopbaan heeft hij meerdere rollen en leidinggevende functies vervuld zoals directeur, manager, projectleider, docent, auteur, ontwikkelaar en onderzoeker. Ook nu nog staat hij wekelijks voor de klas waar hij businessmanagement doceert. Daarnaast schrijft hij schrijft hij  lesboeken (hbo en universiteit) over marketing en informatiemanagement.

Redenen om spreker Rolf Bruins te boeken

  • Rolf schept er genoegen in om tijdens zijn presentaties toehoorders te betrekken in het verhaal. Zij zijn voor hem het verhaal!
  • Op basis van de verbale en non-verbale uitingen van het publiek duidt hij onbewust gedrag en wat dat over mensen zegt.
  • In zijn presentaties legt hij ook verbanden met moderne inzichten over human resilience (veerkracht), agility (wendbaarheid), de wisselwerking tussen mens en technologie, nieuwe werkwijzen en organisatievormen.

Breinexpert en spreker neemt Rolf de mensen mee op een prachtige reis door het brein

Rolf heeft zich altijd verbaasd over de geringe kennis van het brein zowel in het onderwijs als bij HR-afdelingen ten aanzien van het ontwikkelen van professionals. Dit terwijl het brein de basis vormt van ontwikkeling. Rolf gunt iedereen kennis van het eigen brein om meer te kunnen doen met dat fascinerende stuk gereedschap.

Met veel plezier en humor ontleedt hij als spreker de vele fabels die de ronde doen over onder andere het brein, leerstijlen en tal van zogenaamde bewezen theorieën en methoden op het gebied van human development. Daar tegenover zet hij de methoden die wel bewezen resultaten opleveren. Organisaties zijn immers niet de plek om in sprookjes te geloven.

Rolf schept er genoegen in om tijdens zijn presentaties toehoorders te betrekken in het verhaal. Zij zijn voor hem het verhaal! Op basis van de verbale en non-verbale uitingen van het publiek duidt hij onbewust gedrag en wat dat over mensen zegt. In zijn presentaties legt hij ook verbanden met moderne inzichten over human resilience (veerkracht), agility (wendbaarheid), de wisselwerking tussen mens en technologie, nieuwe werkwijzen en organisatievormen.

Als breinexpert en spreker neemt Rolf de mensen mee op een prachtige reis door het brein om kennis te maken met je beste vriend waar je eigenlijk zo weinig van weet. Het brein!

Bekijk de lezingen van Rolf Bruins
Lezing van spreker Rolf Bruins

Opleiden en Ontwikkeling

Rolf laat mensen begrijpen hoe breinactiviteiten tot stand komen en hoe je ze zelf kunt beïnvloeden. Dit is waar ontwikkeling ontstaat! Leren vormt de basis voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Rolf laat ons zien en ervaren hoe wij hierbij gebruik kunnen maken van ons brein. Door middel van het beter kennen van ons brein kan de moderne kenniswerker productiever, flexibeler en mentaal weerbaarder worden. Rolf zorgt altijd dat de basisvoorwaarden van ontwikkeling voorop staan: autonomie, een hoger doel en erkenning.

Informatiemanagement, met MyLab NL toegangscode

Informatiemanagement introduceert de student in dit dynamische vakgebied, dat zich bevindt op het kruispunt van informatiekunde, organisatiekunde, management en marketing. In dit boek beschrijven de auteurs hoe (informatie)technologie de werkomgeving, bedrijven en sectoren beïnvloedt.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Rolf Bruins

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Rolf Bruins geeft lezingen over de volgende onderwerpen