Loading content ...

Roos Wouters

Roos Wouters

Arbeid- & organisatievernieuwing

Roos Wouters geeft lezingen en workshops over arbeid- en organisatievernieuwing. De benadering van Roos is altijd persoonlijk, met gevoel voor humor en zelfspot.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Roos Wouters is politicoloog en Sociaal Entrepreneur. Ze werkt als managing partner van Mindshake en is oprichter en aanjager van de Werkvereniging. Roos geeft al meer dan 10 jaar adviezen, lezingen en workshops aan overheid en bedrijfsleven over arbeid- en organisatievernieuwing. De aanpak van Roos is altijd persoonlijk, interactief, inspirerend met gevoel voor humor en zelfspot. 

Roos Wouters zet aan tot denken en delen en krijgt mensen gegarandeerd in beweging, hierdoor ontstaat ruimte voor vernieuwingen die leiden tot betere prestaties van de organisatie en de medewerker, meer werkplezier en een optimale ontplooiing van talent.

Sinds 2015 is Roos managing partner van Mindshake. Roos Wouters laat organisaties, teams en individuen spelenderwijs ontdekken hoe ze het beste met de tijd mee kunnen gaan. Ze ondersteunt bij het vinden van nieuwe manieren van werken, leven en leren die passen bij de eigen optimale ontwikkeling. Mindshake zet zich in om het werk anders te organiseren, waarbij het doel pas bereikt is als de medewerkers ook echt anders willen werken!

Hiervoor was Roos vier jaar lang voorzitter van de door haar opgerichte stichting ‘Het Nieuwe Werken Werkt’. Samen met een aantal Expertisepartners heeft zij de Nieuwe Werken meter ontwikkeld: een online meetinstrument dat vanuit het perspectief van de werknemer in kaart brengt in hoeverre het volledige potentieel van het menselijk kapitaal binnen de organisatie benut wordt. Ook schreef ze een boek over het nieuwe werken. ‘Carrièrebitches en Papadagen; hoogste tijd voor Het Nieuwe Werken’ is in Mei 2011 verschenen.

Roos als Dagvoorzitter
Roos treedt geregeld op als dagvoorzitter voor grote en kleine congressen, bijeenkomsten en symposia. Met haar vriendelijke maar dringende manier van handelen is ze in staat om mensen die altijd aan het woord zijn een stapje terug te laten doen. Mensen die geneigd zijn de kat uit de boom te kijken weet ze te verleiden tot deelname aan het debat.Op deze manier ontstaat een hele fijne dynamiek.

  • De arbeidsmarkt van de toekomst (Welke kant gaan we op?)
  • Het belang van duurzame inzetbaarheid (blijf je ontwikkelen als individu en organisatie)
  • Hoe blijf ik gefocust, gelukkig en gezond met al die nieuwe mogelijkheden? (Energiebalans)
  • Weg met werkstress! (Werkstress is beroepsziekte nummer 1)
  • Werken aan de toekomt (Arbeids- en organisatievernieuwingen)
  • Het Nieuwe Werken, de hype voorbij! (Gericht op de gedragskant)
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers