Loading content ...

Ruben Timmerman

Ruben Timmerman

Internetondernemer

Spreker Ruben timmerman is een enthousiaste internetondernemer. Ruben heeft een achtergrond in marketing en is specialist op het gebied van user experience, online marketing en learning. Hij richtte zijn eigen bedrijf op en werkt met een innoverend organisatie model: Het Amerikaanse Holacracy model. Een lezing van Ruben Timmerman zorgt er voor dat u blijft leren, veranderen en groeien.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als oprichter van Springest, de grootste vergelijkingssite voor opleidingen en trainingen in Europa heeft spreker Ruben Timmerman als missie mensen en organisaties op weg te helpen met leren. Hij heeft veel kennis van het Amerikaanse Holacracy-model, dat hij als eerste in Nederland in zijn bedrijf heeft toegepast.

Het Holacracy model kent een manier van werken waarbij autoriteit in een organische, platte structuur in ‘cirkels’ (teams) en ‘rollen’ (verantwoordelijkheden) wordt verdeeld over alle medewerkers. De voornaamste reden om met dit model te gaan werken was om door te kunnen groeien zonder de potentiële belemmeringen van bureaucratie. Het model is uitermate geschikt om snel bij te sturen en daarom erg van toepassing in een wereld vol verandering. In zijn lezingen bespreekt Ruben de mogelijkheden die dit model biedt maar ook de risico’s die het met zich mee brengt. Is uw bedrijf toe aan verandering? Dan is het wellicht interessant meer te horen over dit enerverende model.

Spreker Ruben Timmerman vertelt over het tot stand komen van zijn start-up, die hij vanuit het niets heeft opgebouwd. Hij weet als geen ander wat risico’s nemen inhoudt en hoe je een bedrijf op start met weinig beschikbare middelen. Hij geeft handige tips en voorbeelden als het gaat om het nemen van initiatieven met beperkte middelen en geeft lezingen over onderwerpen als Intelligent Risk, organisatiestructuren en marketing en sales strategieën. Zijn presentaties zijn gebaseerd op zijn eigen ervaringen en leren, groeien, optimaliseren en veranderen staan centraal.

  Lezingen van spreker Ruben Timmerman

  • Het Amerikaanse Holacracy – model
  • Risico’s en resources
  • Start-up
  • Organisatiestructuren
  • Marketing en sales strategieën

   

Ruben Timmerman geeft lezingen over de volgende onderwerpen: