Loading content ...

Rudolf Juliet

Rudolf Juliet

Storytelling: Maak het persoonlijk

Er is altijd iets wat je kan doen wat het verschil maakt. Storytelling zorgt er voor dat je net een stapje extra kan zetten. Spreker Rudolf Juliet is een afgestudeerde marketing- en communicatiespecialist. Spelenderwijs laat Rudolf zijn publiek kennis maken met storytelling. Wat is jouw verhaal? Samen gaan jullie aan de slag, en zo wordt de waarde van storytelling geheel duidelijk.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het komt regelmatig voor dat mensen tijdens salesgesprekken, vergaderingen en presentaties afhaken, want niemand zit te wachten op complexe informatie en droge stof. Met slim opgebouwde verhalen verdubbel je jouw communicatiekracht. Hoe zorg je er voor dat jouw verhaal de kern raakt en daardoor interesant blijft? Rudolf helpt verkopers, managers en adviseurs met het triggeren van emoties bij anderen.  Op welke manier kan je persoonlijke verhalen in de zakelijke context gebruiken?  Hij laat zien dat als jij klanten of collega’s kunt raken, verrassen en inspireren, je meer resultaat zal boeken. 

Tijdens de sessies vertelt spreker Rudolf Juliet ook zijn eigen verhaal. Nadat Rudolf in 2008 opeens verlamd werd heeft hij 3 maanden in het ziekenhuis gelegen, gevolgd door een jaar revalidatie. Rudolf vertelt over zijn ervaring in het ziekenhuis, situaties waarin anderen het verschil hadden kunnen maken, maar dit niet deden. Rudolf zag hoe het personeel een aantal kansen op het gebied van klantgerichtheid lieten liggen.  Vanuit deze ervaring heeft Rudolf kunnen zien hoe belangrijk het is een stapje extra te zetten. Door zijn verhaal te vertellen en het publiek dit zelf te laten ervaren maakt hij hen bewust van de kracht van storytelling.

  Inspirerende sessies van spreker Rudolf Juliet

  Rudolf Juliet is op vele manieren inzetbaar en gaat graag met jouw in overleg over de mogelijkheden. Hij is te boeken als gastspreker en trainer, voor lezingen van 60 tot 90 minuten maar ook voor een sessie van een dagdeel.

  • Komt een klant bij de dokter
   In deze lezing kijkt Rudolf Juliet vanuit de gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt in het ziekenhuis, naar oplossingen voor klantgerichter werken met patiënten.
  • Presenteer met impact
   Wanneer jij een boodschap vertelt wil je graag dat deze op de juiste manier aan het publiek over word gedracht. Zorg er voor dat jij jouw publiek raakt. Tijdens deze sessie laat Rudolf Juliet zien op welke manier jij je verhaal het best kunt presenteren.
  • Storytelling technieken
   Rudolf Juliet introduceert verschillende storytelling technieken:
   – de 4-connect-methode voor een pakkend begin
   – de 9-Hollywood-stappen voor een spannende verhaallijn
   – de Counterplan-methode om negatieve reacties positief om te buigen
   – Show & tell-technieken om jouw performance tot leven te brengen
Gerelateerde sprekers

Rudolf Juliet geeft lezingen over de volgende onderwerpen: