Loading content ...

Sabine van Meenen

Sabine van Meenen

OndernemersCoach en BusinessMentor

Spreker Sabine van Meenen heeft al 25 jaar ervaring in de begeleiding van ambitieuze ondernemers. Ondernemerschap gaat over durven groeien, balans vinden en met passie aan het werk zijn. Met haar no-nonsense aanpak ondersteunt Sabine bij het mogelijk maken van een droombedrijf.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind jij ondernemen lastig geworden? Wil je graag naar de next level met je bedrijf ? Als longlife learner op gebied van ondernemerschap, marketing en persoonlijke ontwikkeling weet Sabine van Meenen als geen ander dat het soms lastig kan zijn jezelf de boost te geven die je nodig hebt. Hier helpt ze u of uw organisatie graag mee.

Spreker Sabine van Meenen maakt moeilijkheden als het ervaren van stress, struggelen met een goede werkprive balans en angst om grote stappen te zetten bespreekbaar. Het hebben van plezier in he werk is een must. Ze zorgt er voor dat je de passie als ondernemer kan waarborgen en jij de stappen durft te zetten die kunnen leiden tot groei.

Met een positieve mind-set zorgt spreker Sabine van Meenen voor groei. Ze zegt stop! tegen jezelf klein houden. De drie factoren die voor Sabine centraal staan zijn een mooie omzet en het werken met fijne klanten, samenwerken met fijne collega’s en de vrijheid en voldoening te ervaren in het ondernemen zelf. In een energieke presentatie geeft Sabine handige tips om uw doelen te bereiken en uw bedrijf een stapje verder te helpen.

Passie, vrijheid, authenticiteit en vertrouwen zijn Sabine’s allerhoogste waarden. Dit straalt ze uit. Haar begeleidingsvormen zijn gebaseerd op openheid en vertrouwen. Het bespreekbaar maken van sterktes en zwaktes schept mogelijkheden voor groei.

    • Business & spiritualiteit

    •  Ondernemerschap & leiderschap

    •  Werkprive balans

Gerelateerde sprekers

Sabine van Meenen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: