Loading content ...

sandra van kolfschoten

Sandra van Kolfschoten

Onderwijsdeskundige en organisatiekundige

Onderwijskundige en organisatiekundige en spreker Sandra van Kolfschoten spreekt, schrijft, organiseert en adviseert over onderwerpen als Nieuw Werken, Nieuw Leren en Nieuw organiseren in diverse branches.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Sandra van Kolfschoten adviseert organisaties die iets anders willen. Bij wie de gedachte ontstaat dat meer van hetzelfde niet meer werkt. Ze streeft ernaar dat mensen en organisaties zich naar een ‘Next Level’ brengen. Dat er meer of nieuwe ruimte komt. Haar concept van organiseren noemt ze Lichtvoetig Zwaarwichtig.

Sandra houdt van taal in organisaties. Taal geeft inzicht in organisatie richting en concept. En is daarmee ook boeiend aangrijpingspunt voor verandering. Welke taal kiezen we en waarom? Zijn er ook andere mogelijkheden wanneer we geen gebruik maken van het discours van de managementtaal. Wat als we ons vak of gewenst resultaat (lees verlangen) in de taal van de liefde beschrijven? Als we zakelijk persoonlijk maken? Beleid voor onze vrienden schrijven. Maakt dat de toespraak boeiender en het beleidsplan object van begeerte misschien? En welk nieuw perspectief geeft dit op leiderschap.

Binnen het thema werk en organisatie houdt spreker Sandra van Kolfschoten zich graag bezig met het vraagstuk van de Welbestede Levenstijd. Wat zijn de dingen die er toe doen? Wat maakt dat wij mensen verlangen naar vrijheid. En zou je die vrijheid behalve op vakantie ook gewoon in je dagelijks werkend leven kunnen realiseren? Hoe richt je organisatie en werk dan in? Zijn organisaties er voor mensen, of mensen er voor organisaties? Behalve organisatie-expertise neemt Sandra haar levensexpertise mee in haar verhalen. Organiseren en werken en je levenstijd zo wel mogelijk besteden. Hoe zou dat kunnen?

Sandra is behalve mede-eigenaar van Meestersadvies ook initiator, partner,meemaker, coach, mentor, adviseur, grande-dame, columnist en ervaringsdeskundige van en voor verschillende netwerken. Zij kent interessante mensen en projecten, maakt verbindingen, waarbij de niet voor de hand liggende ook weer nieuw perspectief brengen.

Een lezing van spreker Sandra van Kolfschoten wordt ervaren als recht uit het hart, persoonlijk, sterk op inhoud, en authentiek. Ongecompliceerd intelligent noemen mensen Sandra’s vermogen speelsheid en humor te verbinden met serieus doorleefde kennis van zaken.

  Lezingen van spreker Sandra van Kolfschoten

  • Nieuw Organiseren
  • Nieuwe Taal
  • Organisatie van Onderwijs
  • Welbestede Levenstijd
  • Lichtvoetig zwaarwichtig organiseren
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Sandra van Kolfschoten geeft lezingen over de volgende onderwerpen: