Loading content ...

sheila-gemin

Sheila Gemin

Executive Coach

Als executive coach heeft Sheila Gemin een geheel eigen visie ontwikkeld op Leiderschap. Leiderschap begint volgens Sheila bij de simpele dingen als eerlijkheid, integriteit en toewijding. Tijdens een lezing geeft Sheila u een andere kijk op leiderschap & ondernemerschap.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sheila Gemin is een introverte ingenieur en executive coach met een heldere en eigen visie op leiderschap. Daarnaast is ze ondernemer en een gepassioneerd atleet. Ze kan als geen ander motiveren en inspireren.  

Sheila is de founder van The Cycling Academy Nederland, een organisatie die 5 jaar geleden is opgericht met als doel om wetenschap met training te combineren en toegankelijk te maken voor gemotiveerde amateur atleten met een specifiek sportdoel. Ze is voorzitter van een Nederlandse netwerkorganisatie dat als doel heeft het promoten van Gender Balanced Leadership. Binnen deze organisatie is zij tevens verantwoordelijk voor de strategische richting van het wereldwijde netwerk van 29 city networks.

Sheila Gemin is een van de weinige coaches met een master titel Executive Coaching. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de VU Amsterdam en werkt nu als executive coach met C- en senior level professionals en teams. Door het ondernemerschap en het coachen van leiders heeft zij een eigen visie ontwikkeld op het thema leiderschap. Sheila Gemin gelooft dat een leider een facilitator is voor andere aspirant leiders. Leiderschap begint volgens haar klein. Ook als ondernemer weet Sheila Gemin als geen ander waar een leider tegen aan kan lopen. Aspecten als eenzaamheid, zorgen en twijfels zijn dingen die voor de buitenwereld vaak verborgen zijn en blijven. Hoe ga je daar mee om en wat heeft dat te maken met jouw leiderschap?

  Lezingen van spreker Sheila Gemin

  • Leiderschap
  • Ondernemerschap
  • Sport
  • Teamwork
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Sheila Gemin geeft lezingen over de volgende onderwerpen: