Loading content ...

Simon van der Veer

Simon van der Veer

Kennis telt, maar karakter meer

Waarom komen zoveel goedbedoelde veranderinitiatieven niet van de grond? Spreker Simon van der Veer deelt zijn visie door middel van interactieve en inspirerende lezingen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Simon van der Veer help opdrachtgevers met de ontwikkeling van hun ambities en effectievere manier van samenwerken of organiseren. Hij geeft lezingen over thema’s als verandermanagement, cultuurverandering, leiderschap, innovatie en nieuwe organisatievormen (o.a. agile, zelfsturing). 

Simon is zich er heel goed van bewust dat verandering niet opgelegd kan worden. Hij gaat op zoek naar de gedeelde ambitie,onderzoek waar de energie zit en ga dan samen met de betrokkenen de aanpak ‘op maat’ maken. Met zijn creatieve en aanstekelijke aanpakken zorgt hij er voor dat mensen in beweging komen en het enthousiasme voelen.

Als verhalenverteller deelt spreker Simon van der Veer zijn kennis en ervaring over het effectief veranderen van organisaties en teams. Simon van der Veer zorgt tijdens zijn lezingen altijd voor interactie en zorgt hiermee voor een échte beleving! Kenmerkend aan zijn werkwijze is zijn flinke dosis energie, pragmatisme, creativiteit en een snel-aan-de-slag mentaliteit.

In het boek Move before you’re ready (2016)  dat Simon samen met zijn collega Linde Peters schreef richten de twee zich op het lastige verandervraagstuk en kijken ze hoe managers de effectiviteit van veranderingen kunnen vergroten door continu te verbeteren. Daarnaast schreef Simon de boeken: De organisatie draait door (2013) We presteerden nog lang en gelukkig (2011) Animal Firm (2010). 

  “Ik doe in cultuurverandering maar ik geloof niet in cultuurprogramma’s. Ik sta liever met mijn poten in de klei dan op de hei. Met move before you’re ready als veranderfilosofie.”

  Lezingen van spreker Simon van der Veer:

  • Verandermanagement
  • Cultuurverandering
  • Innovatie
  • Continu verbeteren (agile, zelfsturing, wendbaarheid)
  • High performance 

    

Gerelateerde sprekers

Simon van der Veer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: