Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies

"Move before you’re ready"

Simon van der Veer

Simon van der Veer

Kennis telt, maar karakter meer

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Simon van der Veer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Simon

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

“Ik doe in cultuurverandering maar ik geloof niet in cultuurprogramma’s. Ik sta liever met mijn poten in de klei dan op de hei. Met move before you’re ready als veranderfilosofie.”

Spreker Simon van der Veer help opdrachtgevers met de ontwikkeling van hun ambities en effectievere manier van samenwerken of organiseren. Hij geeft lezingen over thema’s als verandermanagement, cultuurverandering, leiderschap, innovatie en nieuwe organisatievormen (o.a. agile, zelfsturing). 

Simon is zich er heel goed van bewust dat verandering niet opgelegd kan worden. Hij gaat op zoek naar de gedeelde ambitie,onderzoek waar de energie zit en ga dan samen met de betrokkenen de aanpak ‘op maat’ maken. Met zijn creatieve en aanstekelijke aanpakken zorgt hij er voor dat mensen in beweging komen en het enthousiasme voelen.

Als verhalenverteller deelt spreker Simon van der Veer zijn kennis en ervaring over het effectief veranderen van organisaties en teams. Simon van der Veer zorgt tijdens zijn lezingen altijd voor interactie en zorgt hiermee voor een échte beleving! Kenmerkend aan zijn werkwijze is zijn flinke dosis energie, pragmatisme, creativiteit en een snel-aan-de-slag mentaliteit.

In het boek Move before you’re ready (2016)  dat Simon samen met zijn collega Linde Peters schreef richten de twee zich op het lastige verandervraagstuk en kijken ze hoe managers de effectiviteit van veranderingen kunnen vergroten door continu te verbeteren. Daarnaast schreef Simon de boeken: De organisatie draait door (2013) We presteerden nog lang en gelukkig (2011) Animal Firm (2010). 

Bekijk de lezingen van Simon van der Veer

  Lezingen van spreker Simon van der Veer:

  • Verandermanagement
  • Cultuurverandering
  • Innovatie
  • Continu verbeteren (agile, zelfsturing, wendbaarheid)
  • High performance
Vrijblijvend informatie over Simon van der Veer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Simon van der Veer geeft lezingen over de volgende onderwerpen