Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Andreas Oerlemans

Andreas Oerlemans

Gastronomie en Hotellerie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Andreas Oerlemans

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Andreas

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Wie Andreas Oerlemans het verhaal laat vertellen over gastronomie of over klantvriendelijkheid  kan er zeker van zijn dat de boodschap overkomt en dat het onderwerp ‘met smaak verteld’ word. Van spreker Andreas Oerlemans kan je erg veel verwachten tijdens zijn presentaties. Alles behalve verveling.

Andreas’ carrièrepad begint met een opleiding aan de Hogere Hotelschool. Hij doet ervaring op in de hotellerie en werkt in toonaangevende hotelketens in uiteenlopende food & beverage functies.
De manier waarop Andreas deze verschillende functies invult wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Andreas Oerlemans beschikt over een aantal eigenschappen die hem maken tot niet zomaar een projectleider maar tot iemand die het verschil kan maken. Andreas neemt initiatief en gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg.

Spreker Andreas Oerlemans is erg creatief en gebruikt bijzondere vormen om een boodschap over te kunnen brengen: ooit hield hij abseilend vanaf het beweegbare dak van de Amsterdam ArenA een welkomstspeech voor een groep verbijsterde evenementorganisatoren om het multifunctionele karakter van het stadion te benadrukken.

Het meest belangrijke ingrediënt? Andreas noemt het ‘Toegevoegde waarde’. Ervaring, opgedaan bij diverse opdrachtgevers en expertise, in verschillende vakgebieden, maken van hem een talentvolle spreker met interessante eigenschappen.

Andreas Oerlemans heeft veel ervaring met het presenteren voor grote groepen maar staat ook als dagvoorzitter zijn mannetje. Een dagvoorzitter speelt tenslotte een niet te onderschatten rol tijdens dit soort gelegenheden en kan hét verschil maken in het succes van een meeting.

Andreas Oerlemans is een erg veelzijdige spreker die een leuke draai weet te geven aan hetgeen hij te vertellen heeft. Andreas is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter en bij het organiseren van workshops.

Bekijk de lezingen van Andreas Oerlemans

  Lezingen van spreker Andreas Oerlemans

  • (Future) Food ( ontwikkelingen in de wereld van eten & drinken, nu en in de toekomst)
  • Ontwikkelingen in de (Hotel)Gastronomie
  • Gastvrijheid / Klantvriendelijkheid
  • Customer Care
  • Co-creation

   Evenementen 2014

  Presentaties bij o.a. het Hotel Blooming, de Koninklijke Slagers Organisatie, Vereniging van Verkenners, Albron en FrieslandCampina. Dagvoorzitter voor o.a.Tommy Hillfiger, Unilever Foodsolutions, INCH, IENS en het congres van FCSI ( Foodservice Consultants Society Int.)

Referenties

'Iedereen was zeer tevreden, een enthousiaste man, met een goed verhaal'

Jan Willem Meijer - Bakkers vak Wedstrijden

Vrijblijvend informatie over Andreas Oerlemans

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Andreas Oerlemans geeft lezingen over de volgende onderwerpen