Loading content ...

Claudette Jacobs

Claudette Jacobs

Click the message

Het creëren van een bewustwording is waar de passie van spreker Claudette Jacobs ligt. Met het initiatief ‘Click the Message’ maakt spreker Claudette Jacobs het voor iedereen mogelijk betekenis te geven aan een moment. Trek jezelf uit je comfortzone zodat je er voor kan zorgen dat je een inspirerende leider bent, voor jezelf en voor een ander. Claudette maakt graag een click met jou en daardoor jij weer een click met je authentieke ik.

 

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al als klein meisje beschikte spreker Claudette Jacobs over een scherp waarnemingsvermogen. Hiermee probeerde ze de wereld te begrijpen. Haar nieuwsgierigheid zorgde er voor dat ze kennis van de wereld om haar heen vergaarde. ‘geluk’ en ‘verbondenheid’ werden al snel thema’s met een speciale waarde voor Claudette. Er ontstond een verlangen. Haar hartenwens was de wereld mooier maken, dit doet ze door te beginnen bij haarzelf!

Durf jij jezelf echt te laten zien als directeur, manager, coach of trainer?  Verbinden met je medemens maar vooral met jezelf. Ben je tevreden met de rol die je nu vervult? Benut jij je volledige potentieel? Daag jij jezelf nog uit? Spreker Claudette Jacobs help mensen graag bij het creëren van bewustwording, waardoor er veel meer ruimte ontstaat voor passie.

In een interactieve lezing brengt spreker Claudette Jacobs haar publiek in contact met zichzelf en met elkaar. ‘Click the message’ heeft hier een belangrijke rol in. Haar lezingen geven de mogelijkheid uit te vinden waar u gelukkig van wordt, hoe je doelen kan bereiken en je kan laten leiden door positiviteit. Waar ligt jouw passie? en waarom is het zo belangrijk deze met anderen te delen? Door je kwetsbaar op durven te stellen open je deuren. Dit brengt inzicht waarmee u vooruit kan, zowel in uw persoonlijk leven als op de werkvloer.

    Lezingen van spreker Claudette Jacobs

    • Lezingen over positiviteit
    • Lezingen over Geluk
    • Lezingen over vitaliteit
    • Lezingen over ‘Click the message’
    • Lezingen over verbinding
Gerelateerde sprekers

Claudette Jacobs geeft lezingen over de volgende onderwerpen: