Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Elmer Hogervorst

Elmer Hogervorst

Fiscaal-jurist en vermogens expert

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Elmer Hogervorst

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Elmer

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Elmer Hogervorst is van origine fiscaal-jurist en begeleidt vermogende particulieren met het bescherming van hun vermogen. Als fiscaal-jurist is hij een van de vaste begeleiders van prijswinnaars in de Staatsloterij. Daarbij beantwoordt hij vragen als: wat moet u in deze turbulente tijden doen en wat moet u vooral laten? Hoe kan ik mijn vermogen beschermen? Wanneer is deze crisis voorbij?

Elmer begon in 2003 voor het eerst met lezingen over de wereldeconomie omdat hij gevoel had dat er in ons financiële stelsel fundamenteel iets scheef zat. Na jarenlang minder serieus genomen te zijn ‘want het zal wel niet zo’n vaart lopen’, begint bij steeds meer mensen het kwartje te vallen. Diverse columns verschenen er van zijn hand, waaronder twee grote artikelen in het Financiële Dagblad (‘Nederlandse huizenmarkt gaat rake klappen krijgen’, 3 maart 2008 en ‘Nieuwe Amerikaanse president staan twee economische recessies te wachten’, 5 november 2008).

Sinds 2008 wordt spreker Elmer Hogervorst vaak teruggevraagd als spreker: ‘Elmer weet op prikkelende wijze mensen te boeien en zet hen aan tot nadenken’. Met het verschijnen van de boeken ‘Geld, goud en zilver’ (2011, 2e druk) en ‘Deflatie in aantocht, vijf stappen om de komende crises te overleven’ (2015, 9e druk) laat spreker Elmer Hogervorst  tezamen met co-auteur Eric Mecking zien waarom we aan de vooravond staan van een nog veel grotere crisis en waarom in crisistijden goud en zilver zullen bloeien als nooit tevoren.

Bekijk de lezingen van Elmer Hogervorst

  Lezingen van spreker Elmer Hogervorst

  • Alles over het beschermen van klein en groot vermogen
  • Edelmetalen: Goud en zilver
  • Economische crisissen vanaf 1930
  • De wereldeconomie
  • Kondratieffcyclus: conjuctuurgolven als kompas voor de toekomst
  • Socioeconomics
Vrijblijvend informatie over Elmer Hogervorst

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Elmer Hogervorst geeft lezingen over de volgende onderwerpen