Loading content ...

Elmer Hogervorst

Elmer Hogervorst

Fiscaal-jurist en vermogens expert

Spreker Elmer Hogervorst is fiscaal-jurist, auteur, columnist, consultant op het gebied van vermogen en begeleider van Staatsloterij winnaars. Daarnaast schrijft hij voor meerdere financiële dagbladen, heeft hij als auteur boeken geschreven en heeft hij een eigen blog over geld, vermogen, valuta, edelmetalen en economische crisissen. Dé expert in fiscaal economische zaken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Elmer Hogervorst is van origine fiscaal-jurist en begeleidt vermogende particulieren met het bescherming van hun vermogen. Als fiscaal-jurist is hij een van de vaste begeleiders van prijswinnaars in de Staatsloterij. Daarbij beantwoordt hij vragen als: wat moet u in deze turbulente tijden doen en wat moet u vooral laten? Hoe kan ik mijn vermogen beschermen? Wanneer is deze crisis voorbij?

Elmer begon in 2003 voor het eerst met lezingen over de wereldeconomie omdat hij gevoel had dat er in ons financiële stelsel fundamenteel iets scheef zat. Na jarenlang minder serieus genomen te zijn ‘want het zal wel niet zo’n vaart lopen’, begint bij steeds meer mensen het kwartje te vallen. Diverse columns verschenen er van zijn hand, waaronder twee grote artikelen in het Financiële Dagblad (‘Nederlandse huizenmarkt gaat rake klappen krijgen’, 3 maart 2008 en ‘Nieuwe Amerikaanse president staan twee economische recessies te wachten’, 5 november 2008).

Sinds 2008 wordt spreker Elmer Hogervorst vaak teruggevraagd als spreker: ‘Elmer weet op prikkelende wijze mensen te boeien en zet hen aan tot nadenken’. Met het verschijnen van de boeken ‘Geld, goud en zilver’ (2011, 2e druk) en ‘Deflatie in aantocht, vijf stappen om de komende crises te overleven’ (2015, 9e druk) laat spreker Elmer Hogervorst  tezamen met co-auteur Eric Mecking zien waarom we aan de vooravond staan van een nog veel grotere crisis en waarom in crisistijden goud en zilver zullen bloeien als nooit tevoren.

  Lezingen van spreker Elmer Hogervorst

  • Alles over het beschermen van klein en groot vermogen
  • Edelmetalen: Goud en zilver
  • Economische crisissen vanaf 1930
  • De wereldeconomie
  • Kondratieffcyclus: conjuctuurgolven als kompas voor de toekomst
  • Socioeconomics
Gerelateerde sprekers

Elmer Hogervorst geeft lezingen over de volgende onderwerpen: