Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies

Halina Reijn

film, televisie en toneel

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Halina Reijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Halina

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Op het podium is spreker Halina Reijn enorm in haar element. Ze neemt graag de rol van spreekster, dagvoorzitter of interviewster aan. Nieuwsgierig, energiek, kwetsbaar en kordaat; Halina weet het dialoog op een unieke manier vorm te geven.

Halina Reijn is te zien in veel verschillende producties, van internationale theatervoorstellingen tot bekende Nederlandse bioscoopfilms waaronder Zwartboek en de Eetclub. Ook speelt ze een rol in een nieuwe Zweedse televisieserie, Conspiracy of Silence.

In 2013 ontving Halina de Courbois-parel, een oeuvre award voor een actrice die met haar jarenlange carrière een onuitwisbare indruk heeft gemaakt bij een groot publiek. Sinds 2017 is ze ook de trotse draagster van de Theo Mann-Bouwmeesterring. De bezitter van de ring geeft hem steeds door aan een vakgenote die in haar ogen een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het Nederlandse toneel.

Halina schreef columns voor o.a. JAN, het AD en het Vlaamse DM Magazine. Haar laatste boek LOOS is een verzameling van haar columns. Ook schreef ze de psychologische roman Prinsesje Nooitgenoeg, en samen met Carice van Houten het boek Antiglamour. Naast actrice en auteur, is Halina ook regisseur. In 2019 zal haar regiedebuut INSTINCT, met Carice van Houten en Marwan Kenzari in de hoofdrollen, in de bioscoop te zien zijn.

Als tafeldame bij Matthijs van Nieuwkerk in het populaire tv-programma De Wereld Draait Door spreekt Halina over uiteenlopende actuele onderwerpen. Halina Reijn deelt ervaringen uit haar persoonlijke leven openhartig.

Bekijk de lezingen van Halina Reijn

  Spreker Halina Reijn

  Boek Halina Reijn voor:

  • Dagvoorzitterschap
  • Interviewer en gespreksleidster
  • Lezingen

   

Vrijblijvend informatie over Halina Reijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.