Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Vind je eigen stijl met de hulp van Janice"

Janice-spreker-profiel-copyright-alexiavdmeijden-2018

Janice

Vindt de sleutel tot mode die bij je past. Definieer je eigen stijl die je op ieder moment laat stralen.

Tarieven en beschikbaarheid
Janice

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Janice

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

De in 1985 geboren Janice ontwikkelde op jonge leeftijd een passie voor het maken van kleding. Zijn moeder, oma’s en tantes werden telkens opnieuw verrast door Janice met nieuwe toevoegingen voor hun kledingkasten. Deze passie leidde hem uiteindelijk naar de Rotterdamse Snijschool waar hij zijn diploma als damescoupeur allround behaalde.

Redenen om spreker Janice te boeken:

  • Janice helpt deelnemers met het vinden van de stijl die perfect bij ze past en ze op ieder moment laat stralen
  • Tijdens deze interactieve lezing zorgt Janice ervoor dat deelnemers nooit meer het gevoel hebt dat ze geen verstand hebben van mode
  • Krijg het unieke perspectief van een echte mode-expert die zowel bekend als onbekend Nederland helpt met het vinden van die perfecte stijl

Mode is niet moeilijk

Tegenwoordig is spreker Janice is een van de bekendste modeontwerpers van Nederland. Naast zijn succesvolle eigen ready-to-wear collectie is hij ook regelmatig te zien in diverse tv-programma’s, onlineformats & magazines. Zijn debuut op de Nederlandse televisie was enkele jaren geleden bij ‘Project Catwalk‘ en sindsdien wordt deel hij zijn expertise en mening over mode op vakkundige en charmante wijze. Het is daarom geen verassing dat Janice al kleding heeft ontworpen voor Kim-Lian van der Meij, Wendy van Dijk, Leontien Borsato, Renate Verbaan, Glennis Grace, Do, Amanda Krabbé, Bridget Maasland en Bergit Lewis.

Sinds enkele jaren presenteert spreker Janice met veel succes ‘De jurken van JANICE’ bij LINDA.TV waar hij tijdens de rode loper bekende Nederlands vraagt: Wat heb je aan? Dit is eigenlijk een vraag waar iedereen wel eens mee worstelt: Wat moet ik aan? Het lijkt vaak of mode iets zeer ingewikkelds is en dat je er nou eenmaal niet zo veel verstand van hebt, maar spreker Janice bewijst het tegendeel. In zijn interactieve lezing ‘Mode is niet Moeilijk‘ laat Janice zien hoe je je eigen stijl kunt ontdekken die perfect bij jouw unieke figuur past en laat vervolgens zien hoe je kan garanderen dat je je aan deze stijl houdt.

Bekijk de lezingen van Janice
Lezingen van spreker Janice

Mode is niet Moeilijk

Als geen ander weet mode-vakman en spreker Janice hoe mode werkt en wat het voor je kan doen. Met zijn duidelijke mening weet Janice wat mooi staat. Kleding is meer dan alleen een omhulsel, het is een verlenging van je persoonlijkheid. Of het nu die juiste jurk is, een pak dat perfect op maat is of casual kleding die je laten schitteren, iemand die de juiste kleding draagt zal dat ook uitstralen. Janice zal in deze lezing niet zijn eigen stijl opdringen, maar help je je eigen stijl te laten vinden.

Video spreker Janice

Janice - Mode is niet moeilijk

Ontdek de lezing ‘Mode is niet moeilijk‘ in deze korte sfeerimpressie en zij waarom Janice ideaal is voor jouw evenement.

Video spreker Janice

LINDA tv | Janice over Jurken Afl.41

Janice deelt elke aflevering zijn ongeëvenaarde expertise over jurken met de kijkers van LINDA tv.

Bekijk de lezingen van Janice
Vrijblijvend informatie over Janice

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Janice geeft lezingen over de volgende onderwerpen