Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Spraakmakend, scherp, adrem, humoristisch en kritisch

Wilfred Genee

Tilt events en bijeenkomsten naar een hoger niveau met zijn scherpte, humor, relativerend vermogen, kritische blik, zakelijkheid en brede algemene interesse.

Tarieven en beschikbaarheid
Wilfred Genee

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wilfred

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Dé spraakmakende spreker Wilfred Genee

Wilfred Genee is bekend als presentator van het razendpopulaire voetbalprogramma Veronica Inside en de Champions League wedstrijden. Daarnaast is hij ook elke vrijdag te horen met het gelijknamig radioprogramma op Veronica en op BNR met zijn programma ‘The Friday Move’. De sportliefhebber die uitgesproken en adrem is laat het hier echter niet bij.

Dankzij zijn ruime ervaring staat hij ook bekend als dagvoorzitter, discussieleider, gastheer en spreker Wilfred Genee.  Met de juiste toon weet hij iedere discussie en lezing meesterlijk te balanceren met de nodige humor, scherpte, zakelijkheid, kritische blik en relativering waar nodig. Met zijn brede algemene interesse kan Wilfred op ieder onderwerp inspelen. Garandeer een succesvol event en een geboeid publiek.

Redenen om spreker Wilfred Genee te boeken:

  • Spreker Wilfred Genee weet lezingen te geven die ieder publiek aan zijn lippen laat hangen. Dankzij zijn brede algemene kennis weet hij altijd zijn scherpe visie te geven.
  • Als dagvoorzitter en discussieleider weet Wilfred als geen ander onderwerpen en sprekers aan elkaar te linken om een onvergetelijk event neer te zetten.
  • Zijn ervaring maken hem ideaal als gastheer waar Wilfred met zijn kwaliteiten een prettige sfeer weet te scheppen die toch de zakelijkheid en kritische vermogen versterkt.

Vanaf jongs of aan wist Wilfred al dat hij sportpresentator wilde worden. Ondanks dat hij zich tijdens zijn studietijd richtte op rechten wist hij zijn vrije uurtjes geheel te besteden aan de Lokale Oproep Groningen. Tijdens deze periode wist hij het zeker, werken voor de camera is zijn roeping. Direct na het afronden van zijn studie begon hij zich volledig te focussen op zijn carrière als sportpresentator.

Na zijn tijd bij de lokale omroep vervolgde Wilfred zijn presenteercarrière bij Filmnet, Sport 7 en SBS6. Daarna kwam hij terecht bij RTL waar hij het populaire programma Voetbal Inside presenteerde. Samen met Johan Derksen en Hans Kraay sr. sprak hij over alles rondom voetbal. Daarnaast presenteerde Wilfred het Engelse en Duitse voetbal en was hij regelmatig te zien bij RTL Boulevard. Een tweejarig uitstapje bij Talpa als presentator van ‘De Wedstrijden’ eindigde in 2007 toen hij terugkeerde bij RTL. Zo kwam hij terug bij Voetbal Inside en presenteerde hij in de zomer Tour du Jour. Ondertussen is het populaire voetbalprogramma samen met Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen en Hans Kraay jr. naar Veronica verhuist waar het programma is omgedoopt tot Veronica Inside.

Naast zijn activiteiten als Tv-presentator staat hij ook bekend als radio presentator, auteur, dagvoorzitter, gastheer, discussieleider en spreker Wilfred Genee. In november 2013 lanceerde hij samen met zijn vrouw zijn boek ‘Vullen of Voeden’ wat enorm enthousiast werd ontvangen. In dit boek bespreken ze het effect van voeding op het kinderlichaam. Als radio presentator is hij van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen bij Radio Veronica Inside en elke vrijdag van 16.00 tot 18:30 te horen op BNR. Ook huren evenementen en organisaties Wilfred regelmatig in als spreker, dagvoorzitter, gastheer of discussieleider.

Bekijk de lezingen van Wilfred Genee
Lezing van spreker Wilfred Genee

Dagvoorzitter, discussieleider en gastheer

Met de juiste toon weet hij iedere discussie en lezing meesterlijk te balanceren met de nodige humor, scherpte, zakelijkheid, kritische blik en relativering waar nodig. Dankzij zijn brede algemene interesse kan Wilfred op ieder onderwerp inspelen. Daarnaast weet hij met zijn ervaring een prettige sfeer te creëren waar sprekers tot hun recht komen en het publiek geboeid blijft.

Lezing van spreker Wilfred Genee

Lezingen van Wilfred Genee

Dankzij de brede algemene interesse weet Wilfred op vele onderwerpen in te spelen samen met zijn duidelijke visie. Hij weet verbindingen te leggen en een blijvende indruk achter te laten op het publiek. Zo kan hij bijvoorbeeld gepassioneerd spreken over de (Nederlandse) sport of over het belang van gezonde voeding voor kinderen. Ook dankzij zijn achtergrond in de rechten weet hij met gemak in te spelen op maatschappelijke onderwerpen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lezing van spreker Wilfred Genee

Awareness, choices, freedom | Wilfred Genee | TEDxEde

Tijdens deze lezing ging spreker Wilfred Genee dieper in op het boek ‘Vullen of Voeden’ over het belang van gezonde voeding voor kinderen.

Bekijk de lezingen van Wilfred Genee
Vrijblijvend informatie over Wilfred Genee

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Wilfred Genee geeft lezingen over de volgende onderwerpen