Loading content ...

Sylvia Melzer

Sylvia Melzer

Goed uitgerust werkt beter

Het zou toch mooi zijn als we niet alleen fluitend naar het werk gaan en aan het werk zijn, maar ook fluitend weer naar huis gaan? Sylvia Melzer geeft lezingen en workshops over persoonlijke effectiviteit, presteren, professionele ontwikkeling en werken met flow.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als trainer en coach ondersteunt Sylvia Melzer professionals, leidinggevenden en teams die met hart & ziel, met plezier & energie willen werken en samen willen presteren.  

We handelen veel en vaak op de automatische piloot. Onbewust handelend en vanuit reflex reagerend betekent niet persé dat we doen waar we goed in zijn en doen wat we leuk vinden. Maar juist als je doet waar je goed in bent, je talent gebruikt, dan ga je presteren en ervaar je plezier en voldoening. Sylvia Melzer laat haar publiek ervaren hoe ze hun (zelf)bewustzijn vergroten zodat ze bewuste en dus betere keuzes kunnen maken.

De theorieën die Sylvia gebruikt staan altijd ten dienste van de praktijk. Ze  is altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen. Dit zorgt er voor dat haar lezingen vol zitten met handige tips en ideeën waar men direct mee aan de slag kan. Kenmerkend aan haar  werkwijze zijn rust en vertrouwen, humor en positiviteit, enthousiasme en energie, doorvragen en doortastend. 

  • Presteren met plezier

  • Krachtig optreden

  • De kracht van ontspanning

  • Van stress naar flow

  • Professionele ontwikkeling en persoonlijke groei

Gerelateerde sprekers

Sylvia Melzer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: