Loading content ...

Theo Hendriks

Theo Hendriks

Corporate storyteller & auteur

Bestuurders, ondernemers en managers zitten vol verhalen, maar eigenlijk vertellen ze die maar zelden. Met als gevolg: gortdroge presentaties en speeches. Saaie verhalen waarin goede bedoelingen maar al te vaak verzanden in veel te veel uitleg en zinnen vol abstract jargon. Dat kan anders. Door weer een eigen verhaal te vertellen. Dat is waarmee spreker Theo Hendriks zijn publiek wil inspireren.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijdens zijn lezingen en masterclasses laat spreker Theo Hendriks ze op een aanstekelijke manier kennismaken met de fijne kneepjes van storytelling: organisatie- en merkverhalen van vlees en bloed die boeien en inspireren. Verhalen waarmee visie, missie, strategieën, plannen, en projecten volop tot leven worden gewekt. Verhalen die de bedrijfstrots vergroten, verandering versnellen, vernieuwing stimuleren en verkoopresultaten verbeteren. Eigen verhalen die de essentie blootleggen. Waarmee ze hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

Theo Hendriks is partner bij Bex*communicatie in Amsterdam. In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en trainde hij honderden ondernemers, bestuurders en managers in het vertellen van hun verhalen. Daarmee won hij in 2010 een European Excellence Award, in de categorie Change Communication. In 2012 verscheen de bestseller No Story, No Glory over de kracht van verhalen. Onlangs verscheen van zijn hand Change the Script over de rol van verhalen bij verandering.

  Lezingen van spreker Theo Hendriks

  • Verhalen
  • Schrijven
  • Storytelling
  • Leiderschap
  • Verandering
Gerelateerde sprekers

Theo Hendriks geeft lezingen over de volgende onderwerpen: